Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Mcm mane nak set up kaspersky admin kit

    Share

    chank
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 91
    Age : 28
    Job/hobbies : MIS OFFICER
    Registration date : 18/02/2009

    Mcm mane nak set up kaspersky admin kit

    Post by chank on Thu Dec 03, 2009 11:33 am

    Salam bahagia kawan2 semau sya nak tanya sikit pasal kaspersky admin kit ni saya dak ada firewall dan saya nak setup admin kit ni kat satu pc biasa boleh tong saya tak


    masa nak install ada error tunjuk SQL Server notfound.....................tak berjaya install la geek

    awi216
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 174
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Mcm mane nak set up kaspersky admin kit

    Post by awi216 on Thu Dec 10, 2009 10:17 am

    hihi,, Kerja aku dulu2 buat benda ni la. Install admin kit kaspersky. Kalu nak lebih senang ko, print screen error code. Dari code error tu senang la aku nak solution yg sepatutnya. Tp dari dasarnya, masalah ko ni ko tk install satu benda yg dipanggil msde2ksp3 (Microsoft SQL Desktop Engine,sp3 tu dia punya update pack v3). Bila dh install benda ni baru la ko install adminkit.exe.

    Tp kata kan la, ko guna pc yg guna OS window 2000 ko kena la install mdac dulu. Senang citer printscreen dulu error code...

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am