Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    ada ker KIS unlimited

    Share

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    ada ker KIS unlimited

    Post by nakal on Sun Feb 07, 2010 3:41 pm

    aku ada jumpa orang nak jual key KIS kat satu web jualan. dia kata unlimited time rm40 jer..agak boleh dipercayai tak.....agak meragukan sikit..apa pendapat

    silentfox
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 132
    Location : Bergiat aktif ketika malam!
    Job/hobbies : Layan bola especially EPL!
    Registration date : 18/06/2009

    Re: ada ker KIS unlimited

    Post by silentfox on Sun Feb 07, 2010 6:47 pm

    x sure la...
    aku check kat kaspersky punya laman web untuk home user boleh beli license selama 2 tahun jer...
    then renew la...

    kalau promosi unlimited tuh...
    maybe bukan lesen sah...
    lebih kepada kaedah2 tertentu untuk dapatkan full license tanpa membeli lesen...
    dengan kata lain...
    teknik hitam la tuh...

    aku memang salah pengguna kis nih...
    tapi x tahu sangat pasal lesen2 sah nih... pirat

      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 5:58 am