Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    nak pakai vga apa...

    Share
    avatar
    din_125
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 412
    Registration date : 24/06/2009

    Re: nak pakai vga apa...

    Post by din_125 on Sun Jan 17, 2010 6:03 pm

    opies_06 wrote:convert ngan duit mesia kat sini mahal skit lah..aku tgok harga kat lowyat RM999 kat sini aku dapat RM1078. tp nak wat camne kan..nak beli kat mesia kan jauh..huhuhu...
    ok la tu..beza sikit jer..
    nanti jangan lupa up skor 3dmark tu tau..
    racun aku dan org lain..kekeke..
    avatar
    tech_frix
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 722
    Age : 34
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : PRO / A lot...
    Registration date : 14/06/2009

    Re: nak pakai vga apa...

    Post by tech_frix on Tue Jan 19, 2010 5:39 pm

    aku naik segan nak post kat benchmark tu...
    aku takat pakai gtx260+ je..huhu


    --------------------------------------------

    opies_06
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 16
    Registration date : 14/01/2010

    Re: nak pakai vga apa...

    Post by opies_06 on Thu Feb 11, 2010 12:24 am

    huhu...
    ni lah GC yg aku kata nak amik haritu HIS 5850..br dapat upload kan..nak kasi bakar kawan2 lain...huhu..kalau ada komen apa2 boleh je..
    lagi satu aku nak amik casing baru tp tolong bagi cadangan boleh tak..budjet dalam RM400...sbb casing ni susah nak manage cable...





    Ni lak GPU dia...



    apa pendapat kawan2 lain...komenlah skit..
    avatar
    muhian
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 57
    Age : 27
    Location : batu cave
    Job/hobbies : games,pc,rc car,helicopter,suft internet,upgrade pc,IT.
    Registration date : 06/08/2009

    Re: nak pakai vga apa...

    Post by muhian on Thu Feb 11, 2010 9:21 am

    casing bajet rm400..ambik coolermaster cm690 black edition..rege dlm rm290.

    Sponsored content

    Re: nak pakai vga apa...

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 11:44 pm