Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Share

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by raidizh AR on Sun Dec 06, 2009 9:33 am

    assalammualaikum..

    ak terima mesej ni dari teri pagi tadi.. ak terlewat baca. maaf

    bapa kepada sahabat kita, szainizam, telah pulang ke Rahmatullah dan sudah selamat dikebumikan pada petang semalam.

    arwah telah meninggal dunia petang semalam di hospital serdang kerana surgery failure.

    semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.. aminn.. kullu nafsin zaa iqatul maut..

    sama2 doakan szainizam tenang dan segala urusan arwah dan keluarga berjalan lancar.


    --------------------------------------------

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by MalaYneuMaya on Sun Dec 06, 2009 9:39 am

    waalaikumsalam...

    dari-Nya kita dtg, kpd-Nya kita kembali..

    semoga ditempatkan di kalangan org2 beriman..takziah utk keluarga szainizam..


    --------------------------------------------

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by fiza_cute on Sun Dec 06, 2009 9:49 am

    innalillah..
    moga allahyarham ditemptkan di kalangan org2 beriman..amin~
    al-fatihah..

    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by ahaksz28 on Sun Dec 06, 2009 9:55 am

    salam takziah..

    Al-Fatihah


    --------------------------------------------


    nelza
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 240
    Registration date : 13/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by nelza on Sun Dec 06, 2009 10:15 am

    al fatihah

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by TOYSЯUS on Sun Dec 06, 2009 11:40 am

    Harap saudara szainizam sekeluarga tabah hadapi dugaan-Nya.
    Semoga arwah bapanya ditempatkan bersama orang2 yang beriman.
    Amin..


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by teri-chan on Sun Dec 06, 2009 12:06 pm

    terimas rai kerana meyampaikan khabar. finally umah aku ada internet yes!

    dan nk bgtau jugk, ari ni bapa kepada oggy pulak masuk hospital sbb jatuh longkang, berjahit di kepala.

    harap kwn2 kita dan ahli keluarganya dijauhi dr mala petaka... amin...


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by khairul anwar on Sun Dec 06, 2009 1:51 pm

    salam takziah kepada sahabat kita tue..

    dan semoga bapak oggy takde cedera yang serius...


    amin...

    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by ArchNide on Sun Dec 06, 2009 2:05 pm

    Waalaikum salam..

    Inna lillah.. semoga roh bapa szainizam dicucuri rahmatNya dan ditempatkan kalangan orang-orang yang beriman
    Al-Fatihah.

    Semoga bapa Oggy cepat sembuh.

    Amin..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by ogGy on Sun Dec 06, 2009 3:50 pm

    Salam...alhamdulillah ayah aku dah ok sikit,cuma aku riso jer deria pendengaran dia kurang sensitif.Aku cakap pun dia macam tak dengar jer...

    Kepada szainizam,aku doakan semoha roh arwahmu ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman.Kuatkan semangat,tabahkan diri dan teruskan kehidupan kita seperti biasa...doakan yang terbaik.Aminn.. Surprised


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by loy_azloy on Mon Dec 07, 2009 9:23 am

    alfatihah...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by Datuk_Seri on Tue Dec 08, 2009 10:21 am

    Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat.. takziah..


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

    Sponsored content

    Re: bapa kepada sahabat kita yang kembali ke Rahmatullah

    Post by Sponsored content Today at 6:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:40 pm