Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Compaq Presario F700

    Share

    shyong_sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 54
    Location : Sabah
    Job/hobbies : Bisnes, IT, play Music
    Registration date : 25/02/2009

    Compaq Presario F700

    Post by shyong_sam on Wed Nov 04, 2009 3:36 pm

    Member sya ada laptop baru beli asal laptop tu guna Vista, so, lepas downgrade ke XP terdapat 1 driver tak dapat kat device manager tu terpapar "UNKNOWN DEVICE". Sesiapa yg pernah lalui keadaan ini boleh share tak gimana korang settle prob ni..... ????

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Compaq Presario F700

    Post by test0123 on Wed Nov 04, 2009 4:36 pm

    tgk kat error tu driver apa? audio ke, chipset ker ataw ethernet lan ker

    shyong_sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 54
    Location : Sabah
    Job/hobbies : Bisnes, IT, play Music
    Registration date : 25/02/2009

    Re: Compaq Presario F700

    Post by shyong_sam on Thu Nov 05, 2009 8:32 am

    kat device manager tu hanya paparkan other device pastu kat subtittle ada tanda soal kuning "UNKNOWN DEVICE".... /?

    test0123
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1002
    Age : 33
    Location : Bandar Tasek Mutiara, Penang
    Job/hobbies : Executive/ Cari Gondang
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Compaq Presario F700

    Post by test0123 on Thu Nov 05, 2009 8:44 am

    itu takde apa..sbb rasa semua pc akan ada tanda soal tu..takde masalah laa..janji semua driver kat atas tu awk install no prob.. Basketball

    Sponsored content

    Re: Compaq Presario F700

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am