Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    Cloth diapers / Lampin bayi guna semula

    Share

    INGInsurance
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 2
    Registration date: 10/06/2009

    Cloth diapers / Lampin bayi guna semula

    Post by INGInsurance on Thu Oct 01, 2009 10:39 am

    What a Face hi, kat sini gwa nak iklan satu product baby yang pasti dapat menjimatkan kepala kaum bapa yang tiap2 bulan pening nak beli pampers.

    nama dia cloth diapers, daya penyerapan yang sama dan lebih seperti pampers pakai buang yang biasa tetapi ia boleh dibasuh dan diguna semula berulang2 kali untuk tempoh masa yang panjang. alien

    nak info lebih lanjut, boleh la PM or leh masuh blog ni http://cheap-cd.blogspot.com or refer je flyer kat bawah ni

    thanks coz support



    INGInsurance
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 2
    Registration date: 10/06/2009

    Re: Cloth diapers / Lampin bayi guna semula

    Post by INGInsurance on Fri Oct 09, 2009 1:59 am

    Shocked

    sunyi je. takde yang minat ke ? Embarassed

      Current date/time is Thu Nov 27, 2014 9:24 am