Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    cadangan laptop utk saya

    Share

    tenuxx
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 29/05/2009

    cadangan laptop utk saya

    Post by tenuxx on Sat May 30, 2009 4:22 pm

    salam semua...

    pendapat korang bagus tak saya angkat dell studio 15?? saya nie bayak gune software dalam sesuatu masa.. dan sudah tentu memerlukan specs yg power... saya render video, dgr lagu, programming.. n so on..

    kalau de laptop yang bagus daripada dell studio 15 bleh la share ye...

    kalau cutting edge lagi bagos... mcm dell studio 15 nie ade yang support blu ray... HDMI...

    thanks semua

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: cadangan laptop utk saya

    Post by wanjihan on Sat May 30, 2009 8:53 pm

    nak lagi best ambik XPS. her her her her...

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: cadangan laptop utk saya

    Post by kindaichi_hajime on Sun May 31, 2009 2:39 am

    XPS kalo tgk movie n dgr lagu x syok..
    XPS lebeh kpd ntuk gamers..

    Sponsored content

    Re: cadangan laptop utk saya

    Post by Sponsored content Today at 8:17 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:17 pm