Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Share

    g-hard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Age : 36
    Location : Bandar Puncak Alam
    Job/hobbies : Business / Computer / Sport / Motorsport
    Registration date : 20/05/2009

    SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Post by g-hard on Fri May 22, 2009 2:34 pm

    Salam semua ,
    Saya tolong post kan bagi pihak member .

    SAMSUNG LASER JET NETWORK PRINTER - MODEL ML2251N ( Monochrome )
    BARU , Semua dalam kotak lagi .
    Market Price Dalam RM900
    Now nak jual RM450 ( nego )
    Ada banyak unit pasal member tersalah beli untuk supply ke kementerian pendidikan..

    • 22 ppm printing speed
    • 1,200 x 1,200 dpi effective output
    • Memory : (Std/Max) 32MB / 160MB
    • Toner Save : 40%
    • Network Ready



    Call atau sms ke 0196009212 ( rizal )

    TQ tuan rumah ( Putera.com )

    g-hard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Age : 36
    Location : Bandar Puncak Alam
    Job/hobbies : Business / Computer / Sport / Motorsport
    Registration date : 20/05/2009

    Re: SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Post by g-hard on Fri Jun 12, 2009 1:37 pm

    2 Unit telah berjaya dijual .
    TQ Semua .
    Masih ada beberapa unit lagi . Available .

    g-hard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Age : 36
    Location : Bandar Puncak Alam
    Job/hobbies : Business / Computer / Sport / Motorsport
    Registration date : 20/05/2009

    Re: SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Post by g-hard on Tue Jun 16, 2009 7:49 pm

    Satu lagi berjaya dijual..

    Esok delivery ke Port Klang..TQ .

    Lai..lai...lai...

    taff_m
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 10/03/2009

    Re: SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Post by taff_m on Fri Jun 26, 2009 6:19 pm

    Baru beli printer ni minggu lepas.

    Setakat ni memang puas hati. Menda yang aku suka:
    1) Laju (Memang boleh capai 22 ppm lepas warm-up)
    2) Saiz kompak ( x amik banyak space)
    3) User Friendly (Boleh masuk paper dekat manual tray-boleh bukak kat depan tu)


    Problem: Sesetengah pc client aku x hantar log ke server (macam x spool je, terus direct ke printer memory).
    Kalau TS atau sesapa tau ape solutionnye, bole kongsi kat sini.. (FYI, aku x pakai function network, just install driver kat server dan share kat client)

    Seller pun bagus (sms pukul 12++ malam, terus balas, pehal pun sori kacau memalam)
    Esoknya terus hantar, memang pantas.

    Untuk harga RM450 (aku dapat kurang), memang berbaloi. Rasa macam nak beli satu lagi je, buat bekap... bounce

    Sponsored content

    Re: SAMSUNG LASER JET ( MONO ) 2251N - NETWORK PRINTER - MURAH!!!

    Post by Sponsored content Today at 7:07 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:07 am