Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [NB] POSTER GAMER-CRYSIS, COD4, COUNTER STRIKE ETC...

    Share

    myee
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 926
    Registration date : 18/04/2009

    [NB] POSTER GAMER-CRYSIS, COD4, COUNTER STRIKE ETC...

    Post by myee on Mon Feb 08, 2010 9:30 pm

    Salam buat forumer putera sume...
    Ade tak sesapa yang ade poster gamer seperti Crysis ke, COD4 ke, Counter Strike ke...Saya nak beli sangat...klu dapat dalam 5 atau 6 keping berlainan gambo games dah molek dah...aku dah cari kat kuantan CC sume tokey tak nak jual...Poster nih nak buat deco dalam bilik saya selepas saya dah frame kan poster tuh...

    Please anybody....

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 4:53 pm