Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Share

    antoo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 18
    Registration date : 04/06/2009

    toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by antoo on Sun Jan 10, 2010 2:17 pm

    salam,
    antara ketiga-tiga laptop tu, mana pilihan korang berdasarkan harga dan spec.

    sheikomatic
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 643
    Location : Alor Star
    Registration date : 01/03/2009

    Re: toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by sheikomatic on Sun Jan 10, 2010 3:00 pm

    Letak la complete spec dan harga kat sini. Senang sikit orang nak komen..

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by khairul anwar on Sun Jan 10, 2010 3:04 pm

    harge pun orang taktau bape bro

    lain tempat lain harge dia,..

    personally aku pilih dell pasal waranty dia,..

    best customer services so far

    antoo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 18
    Registration date : 04/06/2009

    Re: toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by antoo on Mon Jan 11, 2010 9:38 am

    ooo....
    sorry... sorry...
    nanti aku carik spec dia...
    Laughing

    sheikomatic
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 643
    Location : Alor Star
    Registration date : 01/03/2009

    Re: toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by sheikomatic on Mon Jan 11, 2010 10:04 am

    Sebab aku suruh cari spec tu sebab Acer Aspire 1810T tu pun dah ada 3 jenis
    Sama ada pakai C2D SU3500, Pentium SU4100 or C2D SU7300(US version sahaja)

    Netbook/CULV ni senang, pilih ikut lawa je, so atas individu..

    Sponsored content

    Re: toshiba portege T110 vs acer 1810T vs dell inspiron 11z

    Post by Sponsored content Today at 5:51 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 5:51 am