Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Signature Putera.com

    Share

    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Signature Putera.com

    Post by Datuk_Seri on Tue Dec 08, 2009 6:03 pm

    Ok kawan-kawan sekalian.. Diatas permintaan, disini saya sertakan Code untuk siggy Putera.com ni. Jangan-jangan malu-malu untuk menggunakannya.. Sesiapa sahaja boleh gunakan..



    Code:
    [IMG]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/IMG]

    Sekian..

    p/s: sesiapa yang dah guna siggy dulu, tolong delete dan gunakan yang ni. saiz dia kecik sedikit.

    Macam mana nak always attach siggy,

    Pergi ke Profile -> Preferences -> Always attach my signature : YES

    Anda jugak digalakkan untuk download dan upload kat Image Hoster anda sendiri untuk mengawal Bandwith yang ada..


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 5:32 pm