Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Kenapa Aku Guna Nick .....

    Share

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Kenapa Aku Guna Nick .....

    Post by teri-chan on Sat Jan 23, 2010 12:06 pm

    kae wrote:username aku kat sini ialah kae.. kalau kat putera.com/tanya ialah kae7 ...

    aku tak tau plak cmne nama kae nih bole wujud.. haha.. yang aku tau.. first time aku guna nama kae nih waktu chat masa darjah lima @ 11 tahun .. chat kat http://www.tutor.com.my/ ..

    pastu.. guna je la.. sekarang nih kebanyakan forum aku guna kae7 .. sebab kae dah ada orang ambil[tapi bila check diorang bukannya aktif.. ceh kurang asam]...

    ko check je kae7 kat google.com[bukan google.com.my .. perhatikan url anda bila search]...

    mesti jumpa..

    url - http://www.google.com/search?q=kae7&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB_en

    aku punye ialah 1st , 3rd , 5th , 11th , 19th , 20th .. dan seterusnya !!
    1st tuh akaun scribd ,


    heheh giler ah google nama sendiri heheh...

    aku dh try, mmg tak jumpa nama aku. kalu google teri-chan pun tak jumpa aku ahhaha


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    Eman Leto
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 576
    Location : Katil ikea
    Job/hobbies : Stalker
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Kenapa Aku Guna Nick .....

    Post by Eman Leto on Sat Jan 23, 2010 12:10 pm

    teri-chan wrote:

    heheh giler ah google nama sendiri heheh...

    aku dh try, mmg tak jumpa nama aku. kalu google teri-chan pun tak jumpa aku ahhaha
    aku google nama sendiri 1-9! cheers
    ngn 11.. yg lepas tu xtau la.. malas nk check..

    SouthSider
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 195
    Age : 30
    Location : dari Selatan nak ke Utara
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Kenapa Aku Guna Nick .....

    Post by SouthSider on Sat Jan 23, 2010 12:26 pm

    aku pakai nick SouthSider
    sbb member aku yg bagi nick ni
    sampai skang aku pakai Cool

    Sponsored content

    Re: Kenapa Aku Guna Nick .....

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:25 am