Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Share

    sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 20
    Location: Puchong Selangor
    Job/hobbies: Watching TV and New Technology
    Registration date: 05/03/2009

    PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by sam on Fri Sep 11, 2009 6:13 am

    Tahukah anda bidang ternakan aquacultur terutama ikan arowana menjanjikan pendapatan yang lumayan. Disini kami ingin memberi peluang untuk anda menyertai ternakan ikan kelisa secara pawah diBukit Merah Semanggol perak .Maklumat lanjut boleh dilihat di http://www.dapat.net/arowanadragonfish Very Happy

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender: Female Number of posts: 831
    Registration date: 21/07/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by Miss U.A on Fri Sep 11, 2009 7:44 am

    aikkk...ko pun bukak thread cm bobkham gak ke sam??? psl ikan arowana....
    konsep sama ke??? company sama ke????... confused confused

    opiekun
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 5
    Registration date: 04/10/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by opiekun on Sun Oct 04, 2009 10:01 am

    waa.. besst nih.. dekat dgn kampng aku....

    sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 20
    Location: Puchong Selangor
    Job/hobbies: Watching TV and New Technology
    Registration date: 05/03/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by sam on Wed Oct 07, 2009 1:51 am

    aku ada link dengan bobkham cuma aku promosi kat seluruh Malaysia terutama Selangor dan KL dan introduce ke company yang sama. Macam aku nk bawa jauh ,aku cuma expalain yang aku tahu selebihnya aku past kat bobkham sebab dia lagi arif dan berpengalaman dan lebih dekat untuk membawa pelabur kesana.

    sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 20
    Location: Puchong Selangor
    Job/hobbies: Watching TV and New Technology
    Registration date: 05/03/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by sam on Mon Nov 16, 2009 2:09 pm

    Promosi satu rumah sekor kelisa, maklumat lawati www.dapat.net/bukitmerahdragonfish

    CRIMZLOADZ
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 8
    Age: 35
    Location: malaysia
    Job/hobbies: freelance
    Registration date: 14/11/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by CRIMZLOADZ on Mon Nov 16, 2009 5:33 pm

    aku dengar2 bussines nie ala2 SCAM...hati2 ar kepada sesiapa yang nak join bussines nie...

    sam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 20
    Location: Puchong Selangor
    Job/hobbies: Watching TV and New Technology
    Registration date: 05/03/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by sam on Tue Nov 17, 2009 4:38 pm

    Memang benar anda mesti berhati2 dengan orang yang cuba menipu. Beberapa minggu lepas saya mendapat pangilan dari seorang kakak yang bertanyakan ada syarikat xxxx yang mengambil wang sign agreement RM2000 dan commitment RM6000 . Tak berani saya nk cakap benar ke tak yang melibatkan syarikat orang lain. Saya kata kalau tk puas hati buat report . Sebab setahu saya sign agreement tak bayar apa2 cuma bayar harga induk ikan yang kita beli itu saja dan sign agreement perjanjian setelah benar2 faham T & C. Jangan mudah percaya kalau tak ada produk hanya dengan kata2 manis , selidiki dulu kebenarannya.
    kepada kawan2 yang berminat untuk menceburi ternakan kelisa untuk hobi atau pawah sebagai sumber keewangan boleh datang kelokasi kami (Pameran) di Taman Putra Perdana Puchong( tak banyak hanya 4 ekor)manakala stok anak ikan dan induk ada bersama rakaniaga kami di bandar Country Home Rawang mengikut stok semasa yang ada.
    Kalau berminat tapi masih tak yakin dengan pawah ,beli dan bela sendiri dan ikan sentiasa berada didepan mata hari2 cukup setahun atau dua tahun jual .


    Last edited by sam on Tue Nov 17, 2009 4:42 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : pembetulan)

    mariheboh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 15
    Registration date: 10/11/2009

    Re: PELUANG TERNAKAN IKAN AROWANA / KELISA SECARA PAWAH

    Post by mariheboh on Tue Nov 17, 2009 9:24 pm

    salam..pihak kami sedia membantu..
    iklan kan apa shaja di website kami..forum,blog,website,jual brg,games,bisnes..everything!
    hits click yg tinggi selama 2bulan..
    hanya rm20 dan rm10 utk iklan banner(brgambar)..saiz besar! dijamin puas hati..
    iklan teks premium rm5..
    ruang iklan prcuma juga ade..download atau share movie pun boleh..

    http://mariheboh.weebly.com
    sekian,terima kaseh

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat Aug 02, 2014 4:35 pm