Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    (ON HOLD)nak tukar my MSI 8800gts dengan ATI card macam 4670 or 4830 ker

    Share

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    (ON HOLD)nak tukar my MSI 8800gts dengan ATI card macam 4670 or 4830 ker

    Post by khairul anwar on Fri Aug 21, 2009 1:56 pm

    Item(s): MSI 8800gts 320mb 320bit (OC edition)

    Package includes: FULL PACKAGE with receipt (but over waranty oledi)

    Price:trade wit ATI card (if u wanna buy maybe rm250 kot or ur offer)

    Warranty:no more waranty from factory but 2 week from me

    Dealing method: COD only

    Location of seller: PUCHONG

    Contact method/details: jangan pm (malas nak check inbox. balas thread nie or sms kat no nie 012- 263 4502

    Age of item: dah luper la, nanti balik aku check eh
    ---

    Item(s) conditions: sangat bagus dan sekarang sedang tidor lena dalam kotak

    Picture:i dont have any camera rite now but same like below pic



    Reason for sale: ermmm...

    p/s: same cam kat lyn nyer garage sales hehe copy n paste jer (malas nyer pasal)


    SALE ONHOLD sampai notice baru akan dikeluarkan :p[/size]


    Last edited by khairul anwar on Sun Aug 23, 2009 4:19 pm; edited 2 times in total

    am kurizawa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 8
    Registration date : 04/07/2009

    Re: (ON HOLD)nak tukar my MSI 8800gts dengan ATI card macam 4670 or 4830 ker

    Post by am kurizawa on Sat Aug 22, 2009 5:55 pm

    gamba ori takde kew bro?
    hehe..

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: (ON HOLD)nak tukar my MSI 8800gts dengan ATI card macam 4670 or 4830 ker

    Post by khairul anwar on Sat Aug 22, 2009 6:38 pm

    picta takde la pasal takde camera..

    hp pun takde camera la.. maklum la, murah nyer hp jer

    Sponsored content

    Re: (ON HOLD)nak tukar my MSI 8800gts dengan ATI card macam 4670 or 4830 ker

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am