Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Share

    Eila
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 19/07/2009

    salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Post by Eila on Sun Jul 19, 2009 12:09 pm

    saya ade problem dalam coding php..sy nak buat date starting n ending starting utk borang tempahan makmal...so sy nk tanye cam ner nk buat coding nk bg date di antara startig n ending tu dah d tempah..sape2 yg tahu...tolong ar.

    xenomorf
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 239
    Location : BehinD ThE WaLL
    Registration date : 26/03/2009

    Re: salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Post by xenomorf on Wed Aug 12, 2009 3:32 am

    emm.. sy x fhm sgt apa yg ko nk ni.

    ko nk cmni ke?
    1. ko nk letak starting date tempahan tu di buat dn bila tempahan tu da siap, trus ada ending date dia.

    atau ko nk ni
    1. ko nk tau tarikh bermula dari tempahan tu dibuat hingga tempahan tu siap di buat

    atau
    1. ko nk tau da berapa lama tempahan tu dibuat

    ???

    neology
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 372
    Age : 30
    Registration date : 25/04/2009

    Re: salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Post by neology on Wed Aug 12, 2009 2:09 pm

    maksud dia..bila orang nk tempah lab dia akan mintak date..date tu dia akan check la dalam database dah ada orang tempah ke belum..

    katakan user nk tempah pada 15/08/2009, tapi dah ada orang tempah dari 13/08/2009 hingga 17/08/09. So, xleh la tempah..so, dia tnya camne nak buat coding utk check date tu..

    btol tak ts?

    mfaizal2008
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 217
    Age : 36
    Location : Cyberjaya
    Job/hobbies : Technician
    Registration date : 01/03/2009

    Re: salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Post by mfaizal2008 on Thu Aug 13, 2009 3:03 am

    Eila, PM aku, aku akan cuba tlg...

    nadajam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 1
    Age : 29
    Registration date : 06/11/2009

    emmm

    Post by nadajam on Fri Nov 06, 2009 2:01 am

    sy pon ada masalah yg sama gak....

    Sponsored content

    Re: salam..leh tlg x selesaikan msalah coding php

    Post by Sponsored content Today at 8:31 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:31 pm