Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Share

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Sat Jul 04, 2009 10:54 pm

    Barang: Kingston 1GB DDR400 RAM KVR400X64C3A/1G x 2 pcs SOLD

    Pakej termasuk: RAM sahaja, kotak akan di beri..tapi saya guna kotak Kingston yg lain Smile

    Harga: Sila offer saya dengan harga yg berpatutan

    Jaminan: 7 hari personal warranty, lifetime oleh Kingston

    Kaedah Jual Beli:
    - COD di Klang / Shah Alam : Isnin - Jumaat (lepas jam 8 mlm), Sabtu & Ahad (bila² masa)
    - Postage

    Lokasi: Klang

    Cara dihubungi: PM

    ---

    Keadaan/Usia Barang: 1 tahun

    Gambar: akan di upload kemudian Smile

    Alasan barang dijual: $$$


    tima kasih Very Happy


    Last edited by spiderglass on Thu Jul 09, 2009 9:39 am; edited 1 time in total

    TokWan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 93
    Registration date : 24/02/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by TokWan on Sun Jul 05, 2009 8:58 am

    Waaaa, best ni pm bestprice ngan postage ke JB, macam biasakkk.....Smile




    tokwan

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Mon Jul 06, 2009 10:08 am

    TokWan wrote:Waaaa, best ni pm bestprice ngan postage ke JB, macam biasakkk.....Smile

    tokwan

    Salam TokWan, buat masa ni kedua² RAM tersebut telah di booked oleh member kat LYN. Saya akan update kalau dia x jadi beli Smile

    TokWan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 93
    Registration date : 24/02/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by TokWan on Mon Jul 06, 2009 10:29 am

    ok2.



    tokwan

    fendy5479
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 25
    Registration date : 22/04/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by fendy5479 on Mon Jul 06, 2009 12:09 pm

    bro, saya pun nak juga... kalo ada lg pm me kay..

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Mon Jul 06, 2009 1:19 pm

    fendy5479 wrote:bro, saya pun nak juga... kalo ada lg pm me kay..

    Ok bro Smile.. errr...dell optiplex gx520 cam ari tu ada org nak beli lagi tak? Saya ada dpt 1 set sekali dgn 17" LCD monitor..PM saya utk urusniaga lebih lanjut Very Happy

    fendy5479
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 25
    Registration date : 22/04/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by fendy5479 on Mon Jul 06, 2009 6:28 pm

    spiderglass wrote:
    fendy5479 wrote:bro, saya pun nak juga... kalo ada lg pm me kay..

    Ok bro Smile.. errr...dell optiplex gx520 cam ari tu ada org nak beli lagi tak? Saya ada dpt 1 set sekali dgn 17" LCD monitor..PM saya utk urusniaga lebih lanjut Very Happy

    brg baek tu.. buat masa ni takde lg permintaan..
    ramai tanya laptop lak. kalo ada bg la specs..

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Mon Jul 06, 2009 10:56 pm

    TokWan wrote:Waaaa, best ni pm bestprice ngan postage ke JB, macam biasakkk.....Smile

    tokwan

    Salam TokWan...sila check PM anda Very Happy

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Mon Jul 06, 2009 10:57 pm

    fendy5479 wrote:bro, saya pun nak juga... kalo ada lg pm me kay..

    Salam bro...sila check PM anda Very Happy

    TokWan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 93
    Registration date : 24/02/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by TokWan on Mon Jul 06, 2009 11:32 pm

    ok cfm jadik, Check PM....Smile

    spiderglass
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 115
    Registration date : 16/03/2009

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by spiderglass on Thu Jul 09, 2009 9:40 am

    Item SOLD Very Happy

    Sponsored content

    Re: [ITEM SOLD] Kingston 1GB DDR400 - Desktop RAM

    Post by Sponsored content Today at 11:57 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:57 am