Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    komp tak boleh login

    Share

    noneng
    Guest

    komp tak boleh login

    Post by noneng on Mon Feb 23, 2009 5:05 pm

    salam

    komp aku tetiba je ada admin pasword...............smlm x ada pun..................aku try bukak pakai safe mode dia tukar balik jadi ikut bukan safe mode (maksudnya safe mode x ble bukak) cam ne nak hancurkan VIRUS Nie plsze hlp me aku nak anto assingment dlm komp

    Kill_steR
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 18
    Registration date : 26/02/2009

    Re: komp tak boleh login

    Post by Kill_steR on Thu Feb 26, 2009 1:33 pm

    kalau x salh aku admin password ialah admin.

    ko masuk guna Administrator an dpassword guna admin...try dulu k...aku pun x berapa nk ingt..kalau salah maybe user len leh tolong ko

    Razi_IBM
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1062
    Age : 26
    Location : on dmz.hack me if u can.
    Job/hobbies : Saboteur
    Registration date : 14/02/2009

    Re: komp tak boleh login

    Post by Razi_IBM on Thu Feb 26, 2009 4:29 pm

    assignment?habih la carrymark ko..haha..
    kalau nak repair takleh bantu la,tapi kalau nak selamatkan assgnment tu boleh pakai linux livecd atau windows bartpe.

    selamberss
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 16/03/2009

    Re: komp tak boleh login

    Post by selamberss on Mon Mar 16, 2009 12:40 pm

    noneng wrote:salam

    komp aku tetiba je ada admin pasword...............smlm x ada pun..................aku try bukak pakai safe mode dia tukar balik jadi ikut bukan safe mode (maksudnya safe mode x ble bukak) cam ne nak hancurkan VIRUS Nie plsze hlp me aku nak anto assingment dlm komp



    salamzzzz nak tau skit... awk pakai os aper... pastu lak kalau nak login tu dia asyik minta password ker atau macam mana???

    penyu_hijau
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 34
    Location : pahang & ganu
    Registration date : 04/03/2009

    Re: komp tak boleh login

    Post by penyu_hijau on Wed Mar 18, 2009 10:54 am

    kalo nak log in leh ke x ?? kalo xleh tu mngkin ada sape2 la tu gatal tgan g letak.. guna password remover jer..

    Sponsored content

    Re: komp tak boleh login

    Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 5:37 pm