Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Share

    syabrembo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 7
    Registration date: 31/05/2009

    buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by syabrembo on Sun May 31, 2009 5:33 am

    TAK PERCAYA??
    Ini percuma tapi kena rajin klik iklan. Nak duit banyak kenalah rajin-rajin sikit klik iklannya. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun.

    Firstly, saya nak kenalkan anda dgn 1 website yg membolehkan anda
    semua boleh dapat 'extra money'. Tidak kiralah anda pekerja ke, pelajar ke @ menganggur...semua boleh dapat. Kelebihan dari 'web site'
    ni ialah duit terus masuk ke dlm akaun bank anda tidak kiralah bank
    BCB (CIMB) ker, BSN ker dan banyak lagilah..korang hanya perlu memilih
    akaun bank yang mana anda mahu. Tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS
    KE AKAUN ANDA!!!

    Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, 'SIGN UP FREE' saja,
    Korang summer hanya perlu SIGN UP!!
    Saya buat ni pun sambil2 surf internet saja..nak cari duit lebih sikit
    dan surf punyer surf jumpalah 'website' ni.Yg menariknya pada 'website' ni.. kita hanya perlu klik dan selepas kita redeem point kita tu..seminggu lepas tu..duit boleh terus masuk ke akaun kita..

    Anda ikut langkah-langkah yang saya dah 'translate' dlm Bahasa Melayu bagi menyenangkan anda kerana bahasa mereka guna tu berbelit sikit..padahal langkahnya mudah saja. Okay! tak nak buang masa lagi..
    Mari saya tunjukkan langkah-langkahnya..

    CARA-CARA NAK DAFTAR?. Caranya mudah saja.
    1. Anda klik pada banner di bawah:-

    [url] http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=931109025777[/url]

    BUAT DUIT TANPA MODAL..LUMAYAN..
    Posted in BIzZone on Dec 05, 2007 at 3:04 AM
    Current Mood: happy

    TAK PERCAYA??
    Ini percuma tapi kena rajin klik iklan. Nak duit banyak kenalah rajin-rajin sikit klik iklannya. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun.

    Firstly, saya nak kenalkan anda dgn 1 website yg membolehkan anda
    semua boleh dapat 'extra money'. Tidak kiralah anda pekerja ke, pelajar ke @ menganggur...semua boleh dapat. Kelebihan dari 'web site'
    ni ialah duit terus masuk ke dlm akaun bank anda tidak kiralah bank
    BCB (CIMB) ker, BSN ker dan banyak lagilah..korang hanya perlu memilih
    akaun bank yang mana anda mahu. Tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS
    KE AKAUN ANDA!!!

    Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, 'SIGN UP FREE' saja,
    Korang summer hanya perlu SIGN UP!!
    Saya buat ni pun sambil2 surf internet saja..nak cari duit lebih sikit
    dan surf punyer surf jumpalah 'website' ni.Yg menariknya pada 'website' ni.. kita hanya perlu klik dan selepas kita redeem point kita tu..seminggu lepas tu..duit boleh terus masuk ke akaun kita..

    Anda ikut langkah-langkah yang saya dah 'translate' dlm Bahasa Melayu bagi menyenangkan anda kerana bahasa mereka guna tu berbelit sikit..padahal langkahnya mudah saja. Okay! tak nak buang masa lagi..
    Mari saya tunjukkan langkah-langkahnya..

    CARA-CARA NAK DAFTAR?. Caranya mudah saja.
    1. Anda klik pada banner di bawah:-



    2. Klik pada 'Join.' (Sebelah kanan website tu).
    3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda utk pengesahan.
    4. Tutup (Close) laman tu.
    5. Selepas itu ..Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni "
    cash88.com " . sign up 'URL' dan 'Click'.
    6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda taip alamat
    email anda tu.
    7. Klik pada 'Sign Up'.
    8. Isi borang yg disediakan.
    9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yg anda mahu
    duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB) ke,Maybank ke..pilih mengikut
    kehendak anda.
    10. Lepas isi borang, klik pada 'Sign Up'.11. Lepas itu 'login' pada web
    cash88.com , Masukkan Username dgn Password yang anda tulis dlm
    borang tadi.
    12. Seterusnya, klik pada 'paid2click ads' .
    13. Di situ terdapat 'categories'. Klik pada 'categories' tersebut.
    Setiap 1 link anda klik, account korang akan bertambah 20 point. Untuk klik
    banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).
    14. Klik sampai habis. Klik balik pada 'paid2click ads'untuk ke
    'categories' yang lain pulak.
    15. Klik kat 'My Earnings'?
    16. Tengoklah berapa yg anda dapat dgn hanya klik pada banner.
    SENANG KAN !
    17. Untuk tambah duit anda dlm 'account' tu, anda hanya jemput
    rakan- rakan anda dgn langkah pertama anda masuk tadi? Hanya
    taipmereka punya email. ataupun anda copy / paste saja email ni.
    18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yg mereka hantar ke
    email anda atau pun buka terus akaun anda yang dah berdaftar dgn
    cash88.com dan utk buka akaun, klik pada 'login' dan masukkan
    username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox"
    dan klik setiap iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email
    tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lepas tu baru tutup dan buka
    iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang boleh ditukar
    nanti.

    HARUS DIINGAT!!

    Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni atas usaha anda nak
    dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com,
    jadi cash88.com bagilah KOMISEN pada anda.
    Di sini 'JUST SURF WEBSITE' anda,..kira TOLONG PROMOTE barang2 dia
    oranglah dan anda dapat komisen. Macam itulah caranya..
    Faham betul-betul ya..cash88.com AKAN BAYAR ANDA.
    Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..TQ!
    :d :d :d :d :d :d

    Batista
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 123
    Age: 27
    Location: Newcastle United
    Job/hobbies: Internet
    Registration date: 20/02/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by Batista on Sun May 31, 2009 6:49 am

    ko dh brp banyak dpt?
    kalau bleh screenshotkan income yg dpt tu

    Zex
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 120
    Registration date: 21/02/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by Zex on Sun May 31, 2009 8:32 am

    PTC (Pay to Click) ke?

    Dominant Star
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 26
    Registration date: 13/05/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by Dominant Star on Sun May 31, 2009 8:52 am

    Cash88... yup.

    Obviously it is.


    Batista... aku tak rekomen ko wat.

    1- Waste a lot of time. Ko dah dive yourself into something much more better than this (niche / affiliate marketing)... better stick with it. Kalau nak banding system mcm Cash88 dgn niche... golongan yg buat benda camnie umpama langit dan bumi dgn golongan yg buat niche. Bukan dari aspek pendapatan saja... juga dari aspek pengetahuan dan mindset.

    Just so you remember... iklan2 yg geng-geng peserta Cash88 click tuh pun datang dari golongan mcm kita gak.

    Aku sendiri guna service mcm diorang punya ni... bila aku ada sales letter yg power... dan specifically target golongan yg nak buat quick money online.

    Geng-geng peserta program mcm Cash88 nih... adalah traffic yg sgt targeted untuk promote new stuff dlm niche make money online. Dgn sikit skill copywriting... instead of joining Cash88 sebagai peserta... ko sendiri boleh manipulate sistem menatang nih untuk buat ko lebih banyak fulus (hint: promote menatang mcm Commission Blueprint through Cash88 system).

    Like I said... ko sendiri Batista.. dah on a different level dgn program mcm ni. Not suitable for you bro... but up to you la kalo nak wat gak.


    2) Aku ada dua tiga orang JV partner di internet... yg merupakan owner sistem2 similar mcm Cash88 and perigiduit.

    Ada dua flaw pada sistem mcm ni... selalunya berbeza yet agak similar.

    a- At some point bila member dah banyak... demand iklan bertambah tapi iklan tak pulak bertambah.
    b- Member yg terlalu rajin hit threshold sampai ke satu pendapatan yg tinggi (jenis org yg klik iklan sampai 12 jam sehar dlm masa sama referral dia byk.. mmg tak mustahil hit $20 to $50). Kalau sorang dua takpe... but kalo ramai???

    When either of this happen... program tuh akan bound untuk close. Bila itu terjadi..:

    a-Peserta rasa tertipu.
    b-Peserta akan join program lain pulak.
    c-The same cycle continues.

    Kayanya tak jugak. Nak kata sekadar pendapatan sampingan... kalau dah sampai 16 jam sehari tuh just for a measly $20 to $50... berbaloi kah??




    ////////////




    Personally aku pernah dgr Cash88 tapi takde pengalaman dgn program ni. Tapi aku byk main-mainkan program mcm Isabelmarco and associated program just like that.

    Owner program mmg rake byk. I know sbb salah sorang forummer sini (Crown nickname dia) own 3 system in the past. Most income dtg dari owner2 iklan program MLM dan program similar mcm Cash88. Sometimes kami guna service menatang camnie kalau ada keperluan untuk drive traffic massive as quick as possible.

    Crown juga pernah main sekali... but since dia ada pengetahuan dlm niche... instead of click iklan.. dia cari referral sebanyak mungkin yg tolong klik-kan iklan untuk dia. Works like a charm gak. Sehari USD50.. but not worth it katanya.

    Daripada referral tuh buat USD50 sehari jer kat dia... baik diorang beli produk niche dia.. amount referral dgn conversion rate yg sama... can equal to about USD 400 to USD 600.

    USD 50 vs USD 400 per day. You know the answer.. Smile




    Sorry bro syabrembo... bukan niat di hati aku nak tutup periuk nasi ko. Aku perasan link ko kasik tuh referral link.. forum baru putera pon takde rules takleh letak referral link so nothing wrong with what you posted.

    Aku sekadar kasi sedikit hint jer kat encik Batista pasal dulu dia byk kasi hint game and menatang lain-lainnya kat aku. Laughing


    Sorry ye syahbrembo... you may continue as you please.

    PinguSpy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 78
    Registration date: 19/05/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by PinguSpy on Sun May 31, 2009 10:32 am

    bahye mende2 cmnie.. waktu zaman2 jahiliah aku dulu...
    aku lyn numenmail.com haha b0d0 giler r aku time tu..

    lebih 300 org aku refferal... tp satu habuk pun x dpt... :"(

    pastu zaman pandai ckit main studiotraffic.com dpt bpe rat je..

    up skit zaman pandai skit... adsense..

    skang up sikit niche marketing..

    up skit nk masterkn diri dgn SEO hehe

    dan lain2

    syabrembo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 7
    Registration date: 31/05/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by syabrembo on Sun May 31, 2009 2:34 pm

    niche marketing cmne plak? Very Happy

    Zex
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 120
    Registration date: 21/02/2009

    Re: buat duit tanpa modal sesen pun!!!

    Post by Zex on Sun May 31, 2009 3:24 pm

    haa..tula bro, niche marketing lagila, stakat nak dpt 30kusd sbln xde mslh kalo ko dah pndilaa,
    try cari thread tu, ade dlm bhgian e income ni..hehe..

      Current date/time is Thu Jul 24, 2014 9:03 pm