Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Share

    siv
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 17/02/2009

    cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by siv on Thu Apr 02, 2009 3:49 pm

    Question

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by e_sentinel on Sun Apr 05, 2009 3:39 pm

    Iskhh .. ringkas sangat ko nih ... x der rules langsung ..... untuk OS aper sebenarnya?

    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Re: cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by neutron on Sun Apr 12, 2009 5:29 pm

    kalau pakai xp boleh try yg ni..

    http://www.ziddu.com/download/3177711/smartaudio_OK.rar.html

    acik987
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 42
    Age : 28
    Location : paka dungun trg
    Job/hobbies : layan peresaan,networking...,cari maklumt ttg it ( all rr)
    Registration date : 26/04/2009

    Re: cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by acik987 on Fri Jun 05, 2009 9:50 am

    BUKA JER lawan website compaq..p kat suporrt n service ..pas2 cari rrrr model ko

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    Re: cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by malaynux on Sat Jun 06, 2009 5:41 pm

    aku punya sound xda..

    dah install MS UAA
    bila nk install IDT High-Definition Audio CODEC Driver, kuar perkataan 'no device'.

    nk 'paksa' dalam device manager xleh sebab xda tempat (selalunya perkataan PCI ada)

    yang ada hanya 'unknow device' sebanyak 8

    Sponsored content

    Re: cmner nak cri driver sound compaq cq40-410tu????

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am