Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Tak tau ape itu DDOS ?

    Share
    avatar
    kae
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1436
    Location : Puchong
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by kae on Wed Mar 11, 2009 6:20 pm

    thx slaughter..saya dh pahm..


    moonspell
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 16
    Job/hobbies : Network Engineer
    Registration date : 03/03/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by moonspell on Thu Mar 12, 2009 11:47 am

    neko wrote:deorg serang ikut domain ke IP?, part ni aku sangkut x paham
    Domain, dari Domain merujuk kepada Public IP.
    avatar
    passive
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 30
    Age : 31
    Location : kuantan
    Job/hobbies : panjat pokok
    Registration date : 07/03/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by passive on Tue Jun 09, 2009 5:50 pm

    sronok dengor mod bercerita..
    sampai mawi pun tlibat.. hehe

    anyway tq 4 dat info bro..

    letsk2
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 10
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by letsk2 on Mon Aug 03, 2009 2:04 am

    ooo..slaughter, bagus juga perumpamaan tu..ko kerja perunding kaunseling eh?
    aper2 hal...contoh ko kasi mmg menarik...
    mekasihh...
    avatar
    GenR
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 51
    Location : (¯`·._.• M-o-o-N
    Registration date : 14/09/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by GenR on Wed Sep 16, 2009 7:19 pm

    penerangan dgn contoh yg mudah jadi senang nak d fahami benda yg dari dulu sy x reti2 nak fhm konsep ni Very Happy thks bro

    pemburuRusa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 19
    Age : 36
    Location : tempat banyak rusa yang celik it
    Job/hobbies : menyelesaikan masalah rusa rusa yang tak paham pasal komputer
    Registration date : 03/09/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by pemburuRusa on Tue Sep 22, 2009 9:00 pm

    aku tak paham langsung apa korang cakap ni.......sebab aku ni buta komputer......tapi aku suka buka tajuk internet dan rangkaian.......masalah betul aku ni........ayat korang ni belit2 skit..isp la...tu la..ni la.....tapi aKU suka dan sentiasa mengekori perkembangan rangkaian........hahahahahahhha
    avatar
    zanarkand
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 22
    Age : 30
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Buat Bodo
    Registration date : 06/11/2009

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by zanarkand on Sun Nov 08, 2009 4:32 pm

    satu soalan lagi bro slaughter...

    saper musuh kiter....

    kenaper berdendam ngan putera.... aper yang dier nak ngan putera...

    ker kejer budak2 lyn ni... saje sakit hati ngan putera.

    Sponsored content

    Re: Tak tau ape itu DDOS ?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 24, 2017 6:29 am