Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Share
    avatar
    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 32
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fiza_cute on Mon Apr 27, 2009 10:42 pm

    takziah ye adam..tabahkan hati...

    wat aku insaf.. Embarassed
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Mon Apr 27, 2009 10:46 pm

    haah...
    pape pn, family first..
    kalo segan, ni haa, puteranian kn ramai..
    nnt kalo ak ad masalah, sure ak ggu idop korg dlu..
    hehehehehe..

    ingatlh insan yg tersyg... Very Happy
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Mon Apr 27, 2009 10:49 pm

    fiza_cute wrote:takziah ye adam..tabahkan hati...

    wat aku insaf.. Embarassed

    thanx fiza. jgn abaikan keluarga okeh.
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Mon Apr 27, 2009 10:56 pm

    raidizh AR wrote:haah...
    pape pn, family first..
    kalo segan, ni haa, puteranian kn ramai..
    nnt kalo ak ad masalah, sure ak ggu idop korg dlu..
    hehehehehe..

    ingatlh insan yg tersyg... Very Happy


    hikhik.
    ye aku sokong!
    avatar
    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 32
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fiza_cute on Mon Apr 27, 2009 10:59 pm

    mmg xkan abaikan..tp tula..klu tgh bad mood tu kan...mmg abisla....

    ermmm.... Sad
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Mon Apr 27, 2009 11:02 pm

    ala sp je dorg?
    sedangkn dgn kawan2 kita boleh baik2.
    tk kn dgn family sendiri nk layan teruk2.

    mesti ade problem nih.
    meh la share Surprised
    avatar
    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 32
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fiza_cute on Mon Apr 27, 2009 11:06 pm

    tu la ngn kwn mmg baik..hahahha...

    xde ape problemla..

    cume tu la klu da bad mood tu kan..biasela pompuan kann.....heheheh...

    insyaallah pasni aku xnk wat lagila...

    sayang mak sayang abah! Very Happy
    avatar
    mitutoyo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 430
    Location : Bandaraya Anggerik
    Job/hobbies : MemBZ kn diri
    Registration date : 01/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by mitutoyo on Mon Apr 27, 2009 11:07 pm

    Kawan-kawan forumer,sebenarnya td aku dh tulis karangan ( sepanjang log hijackthis),nampaknya can't send,aku retry,tiada rezeki u all nk dgr stry aku,DAN aku plak tak save apa yg aku taip (biasanya aku akn save dlu,takut jadi apa-apa,rupanya betul,huhu) xdpt dselamatkan,back-back pun ilang, Ctrl + Z pun sama,len kali ye kalo aku rajin menaip
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Mon Apr 27, 2009 11:10 pm

    fiza_cute wrote:tu la ngn kwn mmg baik..hahahha...

    xde ape problemla..

    cume tu la klu da bad mood tu kan..biasela pompuan kann.....heheheh...

    insyaallah pasni aku xnk wat lagila...

    sayang mak sayang abah! Very Happy


    bagus bagus.
    jd anak yg baik.
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Mon Apr 27, 2009 11:21 pm

    mitutoyo wrote:Kawan-kawan forumer,sebenarnya td aku dh tulis karangan ( sepanjang log hijackthis),nampaknya can't send,aku retry,tiada rezeki u all nk dgr stry aku,DAN aku plak tak save apa yg aku taip (biasanya aku akn save dlu,takut jadi apa-apa,rupanya betul,huhu) xdpt dselamatkan,back-back pun ilang, Ctrl + Z pun sama,len kali ye kalo aku rajin menaip
    tape la toyo ade masa boleh cite lagi.
    Razz
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Mon Apr 27, 2009 11:58 pm

    kite cm tgh berkempen r

    rase cm bertanding dlm parlimen jer
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 3:20 am

    ehehe. tk jd masalah kn kalao berkempen kt sini.
    hikhik. mm toyo sila la cite pengalaman anda.
    Surprised
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Tue Apr 28, 2009 3:37 am

    mari2...

    mari berkongsi..

    jom kempen ramai2..

    adam lead.
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 3:45 am

    uit sayep pulok.
    kamu la. kamu yg mula dulu.
    ngee. tk bp pandai pon nk kempen2 nih.
    huuu Very Happy
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Tue Apr 28, 2009 4:00 am

    heheh..

    lelaki kne jadik imam.. Very Happy

    xpe.. kt tggu mitutoyo abihkn karangan die..

    faster2..
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 4:05 am

    hikhik. yeee setuju setuju.
    sp ye mao lead nih.
    hikhik. ey ey raid asl mane.
    sempat lg tny ni Wink
    avatar
    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 32
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fiza_cute on Tue Apr 28, 2009 10:13 am

    weii...

    korang wat spam daaaa.....
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Tue Apr 28, 2009 11:44 am

    pengalaman buruk ak terbaru...

    sok nk exam. ak da bace note juta2 kali. tapi stil blurr lg

    kne mndi air bunge ke?

    hehehe... ak org slangor la adam..

    bubble_blue
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 12
    Registration date : 19/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by bubble_blue on Tue Apr 28, 2009 12:36 pm

    uiks korang..cite pe nih leh join ka?
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 12:36 pm

    ahahaha. mmg kene mandi bunga nih.
    ouuh aku kt klang nih. weyt bak meh ym hang.
    avatar
    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Hiruka on Tue Apr 28, 2009 12:43 pm

    Dorang wat kempen camne nk kalahkan Adun Bukit Gelugor ~ Razz
    avatar
    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 58
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Tue Apr 28, 2009 1:01 pm

    kempen sayangi kuarge anda

    kempen sayangi kwn2

    supaye kite ad tempat utk mengadu kalo ad masalah...

    hehehe.. hidop belia..!!

    ko kat klang? dkt la. ak s.alm
    avatar
    adamdaniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 152
    Age : 30
    Location : klang
    Job/hobbies : traveling
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by adamdaniel on Tue Apr 28, 2009 1:19 pm

    belia benci dadah!
    avatar
    fizzswiss2u
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 254
    Age : 38
    Location : Penang-KL-Perlis-Penang
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fizzswiss2u on Fri May 01, 2009 11:45 pm

    Weiiiiiiiiiiiiii!!! ni ape citer ni.. affraid apa sebenarnya pengalaman buruk korg.. bounce
    avatar
    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by TOYSЯUS on Sat May 02, 2009 6:30 am

    Pengalaman buruk saya hari ini berlaku apabila baca topik ni semakin melalut ke laut.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 24, 2017 6:21 am