Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Share

    Eman Leto
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 576
    Location : Katil ikea
    Job/hobbies : Stalker
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Eman Leto on Thu Aug 20, 2009 2:43 pm

    buah tampoi? org besut pggil buah 'ngeke'..haha
    pengalaman buruk aku hari ni:MU kalah ngn burnley 1-0.. nk tido pn xde selera.. lepas bertemankn lagu dr fon aku bru leh tdo..

    sharina
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 151
    Age : 37
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : makan & tidow **tu pown klu rajin..
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by sharina on Thu Aug 20, 2009 5:22 pm

    pengalaman buruk ak ari ni : VBA ak xsiap lagi!!! ngeee

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by crazy_labelle on Thu Aug 20, 2009 6:54 pm

    sharina wrote:pengalaman buruk ak ari ni : VBA ak xsiap lagi!!! ngeee
    present bile?
    ko wat2 la sakit demam + selesema + batuk...
    ley kuarantin seminggu... smpat tu siap... huhu...

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by ogGy on Fri Aug 21, 2009 12:44 am

    Kalau sesiapa rasa diri dia alah dengan buah yang bergetah,tak payahlah makan nanti batuk o sakit tekak.kalau dah batuk tu masih nak makan jugak buah tu,amik bau jelah... atau anda akan jadi seperti teri haha ..

    Pagi sok aku nak call ko teri,nak dengar sore ko hehe..


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    kc
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 45
    Registration date : 19/05/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by kc on Fri Aug 21, 2009 12:53 am

    raidizh AR wrote:
    kc wrote:pengalaman terburuk: terngorat tunang orang.. uhukkkkkkkkkkkkkkk

    wahh... dh 2? tunang die tau ke? ape reaksi die?

    tak tau pun. bila aku dah tau statusnya, back-off la Very Happy

    pengalaman buruk aku harini:

    terlihat kaki crazy_labelle kat avatar dia... nyam nyam...

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by teri-chan on Fri Aug 21, 2009 9:48 am

    ogGy wrote:Kalau sesiapa rasa diri dia alah dengan buah yang bergetah,tak payahlah makan nanti batuk o sakit tekak.kalau dah batuk tu masih nak makan jugak buah tu,amik bau jelah... atau anda akan jadi seperti teri haha ..

    Pagi sok aku nak call ko teri,nak dengar sore ko hehe..

    gatal... aku dh bertambah baik la...

    kejp lg aku akan mengalami sesuatu yg buruk.... (future prophecy?) staff aku down by 2 DE's... and my boss suka suki amik cuti... now who's gonna do the job?


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Sat Aug 22, 2009 2:15 am

    pengalaman yg ak xmungkin lupe berlaku kurg sejam yg lalu

    pas terawikh td abg ngn akak ipar ak nk cr brg2 dapo kat coket, memandangkn ak da sedia ad dlm kete, maka ak kne ikut la..

    da selesai membeli pe sume, lapa la plak.. abg ak kate bli beger jela.. ak la yg kne turun g bli.. sementare tggu beger siap,

    ak masuk la 7-11, tibai la 1-2 brg, then ak kuar blek nk claim beger td, mase ak kuar 2 ak pasan sekor hamba ALLAH ni duk kat dpn 7-11

    ak pn toleh la tgk, ak nmpk ank kucin, kecik lg.. sian tgk die, kurus, cm lapa je.. 'baby lg nih' terdetik kat hati ak

    pastu ak nmpk die jalan sket2, ya ALLAH, kaki die cacat.. xtau la sbb pe.. nk jalan mcm 1 penyeksaan utk die

    ak nk angkat die, tp ak tkut kucing.. xreti nk pgg cmne.. ak rase besalah sgt

    ak masuk blek 7-11, tnye cadhier 2 mknn kucing ad jual x.. ak masuk la cr, tym tgh sebok2 cr 2, akak cashier 2 pggl ak, kate ad org da amik kucing 2

    mebi org 2 pn kesian tgk kot.. ak hanye mmpu doa ank kucing 2 dpt penjagaan terbaik.. aminn

    smpi skrg ak rase besalah sgt.. rase malu ngn diri sndr.. rase xberguna lgsg! knp la ak tkut kucing

    akibatnye, smpi skrg ak xley lupe.. rase nk mntk maaf ngn kucing 2.. 'saye mntk maap, kucin'


    --------------------------------------------

    MADReaLJL
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 112
    Registration date : 03/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by MADReaLJL on Sat Aug 22, 2009 8:42 am

    kc wrote:
    raidizh AR wrote:
    kc wrote:pengalaman terburuk: terngorat tunang orang.. uhukkkkkkkkkkkkkkk

    wahh... dh 2? tunang die tau ke? ape reaksi die?

    tak tau pun. bila aku dah tau statusnya, back-off la Very Happy

    pengalaman buruk aku harini:

    terlihat kaki crazy_labelle kat avatar dia... nyam nyam...
    dan dan dia tukar gambar.. wahaha

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Miss U.A on Mon Sep 07, 2009 11:11 pm

    pengalaman buruk tak ingat..tp mimpi buruk aku mlm td kene kejar ngn hantu....takooottttt!!! berpeluh.

    Aku Tak Sengal
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 635
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Aku Tak Sengal on Tue Sep 22, 2009 4:10 pm

    pngalaman burok ak adelah pd raye kedua..
    time tu dlm toilet kt masjid jamek segamat..
    lepas solat ak trus pi msuk jmban nk mlepaskan hjt kecik..
    tanpe diduge.. satu objek keras jatuh kdlm lobang najis jmban trsebut..
    setelah mneliti bru ak sedar objek trsebut adelah hensetku.. tak pikir pnjang celup je tgn ak dlm lubang najis tuh..
    huhu trus loklak enset tuh.. ak siap bilas ngan air byk kali.. pastu tunggu kering... nasib idup balik cam sedia kala.. tp kamere lak jahnam.. argh... tragis tol..

    p/s: bru tau fungsi sbenar lmpu biru 6300.. ngee~

    crazy_labelle
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 370
    Age : 87
    Location : on da way to umah cullen...
    Job/hobbies : baca n tgk cite twillight...
    Registration date : 16/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by crazy_labelle on Wed Sep 23, 2009 5:28 pm

    wahaha... ko patut tuka nama ko ak sengal... haha...

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by ayoi on Wed Sep 23, 2009 7:01 pm

    selangor:seorang pemuda sedang kelaparan amat sangat setelah pulang dari kampungnya semalam.kiri kanang jirannya masih belum pulang dari kampung mereka bagi meminta sedikit kuih raya untuk mengisi perutnya.Pemuda tersebut ke 7 eleven dan membeli satu pek maggi kari.ketika di rumah gas memasak pula kehabisan.pemuda malang tersebut sekali ke kedai tapi kesemua kedai runcit kehabisan gas memasak. waaaa Sad makan maggi kari rendam air sejuk.


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    daniel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 108
    Age : 31
    Location : diatas bumi merdeka
    Job/hobbies : plok bantal bucuk
    Registration date : 17/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by daniel on Wed Sep 23, 2009 10:12 pm

    aku plak penah couple ngan LES...6 tahun dulu haduihhh.... da setahun couple br la aku sedar... rupanye awek ku LES.... die couple ngan aku utk die berubah nak bernafsu dgn laki plak... tp apekan daya hati die lebeh nakkan pompuan gak... huhuhuhu...

    mula2 aku prasan np la pompuan ni x nak manje2 ngan aku? pelik gak aku.... aku pegang tangn die... die tarik.... usik ujun jari pun x leh.... last2 tahap api aku da tebakau... aku putus ngan die.... skunk ni die da tunang.... tp yg teperanjatnye.. tunangan die member baik aku... cilake punye kawan... tikam dr blakang... tp aku x kesah... pasal klu aku truskan ngan pompuan tu mau gile jd nye aku....

    skunk ni member aku makin kurus2 dan kurus pasal layan tensen tunangnyer.... selamat aku.....

    Aku Tak Sengal
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 635
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Aku Tak Sengal on Thu Sep 24, 2009 1:13 am

    crazy_labelle wrote:wahaha... ko patut tuka nama ko ak sengal... haha...
    haha dlu memang name ak sengal.. Kt temp nih takleh tuka name lak.. Rase nk tuka 'aku gile sengal' je.. Huhu

    p/s:latest news, henset trsebut da sengal blk.. On je hang pastu mati Sad

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by teri-chan on Fri Sep 25, 2009 8:34 am

    Aku Tak Sengal wrote:
    crazy_labelle wrote:wahaha... ko patut tuka nama ko ak sengal... haha...
    haha dlu memang name ak sengal.. Kt temp nih takleh tuka name lak.. Rase nk tuka 'aku gile sengal' je.. Huhu

    p/s:latest news, henset trsebut da sengal blk.. On je hang pastu mati Sad

    buang yo la... ganti baru.... hehehe kalu aku takkan seluk hehhehe..


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Miss U.A on Fri Sep 25, 2009 12:18 pm

    kes ats mengingatkan kisah tragis aku las ye..enset jatuh dlm mangkuk tandas! n aku wat perkara yg sama..seluk dlm mangkuk tuh n amik blik enset tuh...waaaaarrr...huhuuu...sampai skang aku masih ralat sbb byk 'bnd2' yg aku syg hancus dlm enset tuh...

    p/s: korg yg tak kene lagi boleh gelak n ckp geli or watever...tp bile kene time tuh, spontan tgn korg akan terseluk kat mangkuk tandas tu nnt...time tuh korg akan lupa segala kejijikan n kekotoran najis yg terdapat dlm mangkuk pusaka tuh....hahahhahaa!!
    nk lak kalo henpon2 mahal kan..... No

    kindaichi_hajime
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Number of posts : 1012
    Age : 32
    Location : KL
    Job/hobbies : Tengok bintang2..
    Registration date : 25/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by kindaichi_hajime on Fri Sep 25, 2009 1:10 pm

    hahaha..
    aku tiap2 kali msuk toilet,msti aku bayang2 enset or dompet jtuh dlm toilet..
    jd aku akan berikan full perhatian kpd eksesori aku..huahuahua..

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by ayoi on Fri Sep 25, 2009 4:18 pm

    kalau nak cerita pasal mangkuk tandas tu... yang terbiasa aku jatuhkan adalah sabun. asal baru pakai je lompat masuk lobang tandas... sampai bini aku beli shower body yang besar gedabak tak muat mangkuk tandas.. tu pun aku jatuhkan sib baik muat..hehehe...tapi aku pernah menyeluk mangkuk tandas tu 3 kali lam seumur idup ku... tu pun pasal cincin berlian perkahwinan terjatuh. last2 gi jual sebab longgar dan aku tak sanggup menyeluk lagi......
    **ni utk tandas cangkung..tandas duduk no hal amik kayu dah leh wat kuar brgan aanda....
    ***baru pagi tadi aku menjatuhkan sabun dettol yang khas utk anak aku ke dalam lobang tandas.. Mad


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    Aku Tak Sengal
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 635
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Aku Tak Sengal on Fri Sep 25, 2009 9:32 pm

    @teri-chan
    buang? sayang giler henset tu.. henset trmahalku.. huhu


    @Miss UA
    betul3.. dengan otomatiknye tangan akan seluk mangkuk tandas..
    tp kalo mangkuk tandas rumah sendiri sure la bersih sikit.. ni mangkuk tandas masjid..
    tah sape2 punye cebisan buangan la melekat kat henset aku haritu.. terus aku bilas..
    bau pun melekat.. pale


    @kindaichi_hajime
    dompet aku rase2 besau sangat nak muat dlm mangkuk tandas.. ngee..


    @ayoi
    haha.. kalo sabun dulu pun bese buat gak..sabun buku tu.. nasib skang da tak pakai sabun buku ngan mangkok cangkung.. takde da kes2 flush sabun..

    ammartok
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 302
    Age : 22
    Location : Jenderam,Sepang
    Job/hobbies : Godek PC
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by ammartok on Fri Sep 25, 2009 10:30 pm

    ak rase pengalaman buruk tmbh rugi 4 hari lps dimane ak borak2 ngan awek 7e...ak igt nak mintak no time 2 last2 ak bertekad nak mintak esok...skali ak dtg 7e semula org lain yg bertugas...aduhhh...rase rugi gile...lps dari kejadian 2 ak tiap2 hari lpak kat 7e smate mate nak jumpe blik pompuan tuh...last2...xjumpe jgk...huhu

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by TOYSЯUS on Fri Sep 25, 2009 10:40 pm

    ^ Minta la kat staff 7E tu. Haha.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Fri Sep 25, 2009 11:16 pm

    bule ke? kalo ak, ak xkn bg no org yg ak knl melainkn ngn kebenaran pemilik die...


    --------------------------------------------

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by TOYSЯUS on Sat Sep 26, 2009 12:06 am

    Memang tak boleh pun sebenarnya. Hihi.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by MalaYneuMaya on Sat Sep 26, 2009 11:22 am

    assalamualaikum...

    tu la..silap2 kang staff tu mmg bf dia..tambah lagi satu pengalaman buruk ko amm..harhar..

    henset aku penah jugak ilang dulu..org masuk rumah curik masa kat rumah sewa..taun 2003 tak silap..rumah 2 tingkat..henset charge kat tingkat bawah..tgk2 tinggal charger je tergantung situ..tak pulak dia amik sekali..

    ni rupa beliau:



    nokia 3350..

    Sad dinda..


    --------------------------------------------

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Sat Sep 26, 2009 11:31 am

    abg ak lg best...

    umah sewa gak... ade la dm kul 10 pg.. haram jadah la dak2 laki ni nk bgn kn.. sume bersepahan tdo.. ntah cmne pencuri tuh ley masuk, amik sume fon yg ade dlm umah tuh.. sorg pn xsdr, temasuk la abg ak..

    ade mmber die yg cas fon ltk ats lemari pn ilang gak... hebat tul pencuri tuh.. mmg tdo mampus dorg nih.. tp tah cemane, mase pencuri tuh nk kuar, die terlggr sorg mmber abg ak, mamat tuh terjage n trus tnye "ko sape?"

    pencuri tuh trus lari besame2 sume henset.. mmber abg ak tuh trus kejut sume dak2 rumah die suh kjr pencuri tuh.. dlm mamai2, sume pakat kejar la

    tp pencuri tuh da lari jauh.. mmber abg ak yg terjage tuh je nmpk mke pencuri tuh, tp malangnye, die rabun..

    ble suh describe cmne pencuri tuh, die kate "bdk tuh pkai suar jeans ngn tshirt biru"

    tgh bandar kot, bpe juta org pkai jeans ngn baju biru.. maka.. selamat jalan la fon


    --------------------------------------------

    Sponsored content

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Sponsored content Today at 6:04 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:04 am