Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Share

    miss_roxy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 158
    Age : 28
    Location : KL
    Registration date : 07/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by miss_roxy on Tue Aug 11, 2009 6:07 pm

    fibix.. pjgnya.. penat aku baca..
    ahaks.. ko ni mesti keje plaza vads kan..
    hehe.. aku penah keje kat sana.. streamyx..
    tp aku bhgian TMCC..
    pastu benti coz sambung blaja blk..
    org yg jiwa kental je slalu tahan keje ni..
    mcm aku x dapet r.. mcm2 perangai nak layan..
    tang dato' dgn datin 2 yg x tahan 2.. Evil or Very Mad

    fibix_014
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 13
    Age : 30
    Location : Tmn Tun Dr. Ismail
    Job/hobbies : Wikipedia's explorer
    Registration date : 14/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fibix_014 on Wed Aug 12, 2009 3:01 am

    hak².. Kalau customer yang nama Mr. Chua tuh mmg top dekat sini... We all pun dah blacklist kan nama dia... Supervisor tu pun dah berhenti skrg ni.. Ohh.. TMCC, TMCC dah closed dekat sini, they all pindah pergi pucuk rebung (Cygal).

    --- Btw, bab nak handle dato² datin² ni mmg banyak peel diorg... Huhuhu... Btw, Mr chua tu kes modem rosak...

    --- Jiwa kental? Alhamdullilah dah dekat dua tahun aku kerja sini...=p...

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Wed Aug 12, 2009 11:29 am

    siapa kerja VADS memang malang...Terpaksa layan coustomer2 b*d*h x faham bahasa...hehehehe

    miss_roxy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 158
    Age : 28
    Location : KL
    Registration date : 07/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by miss_roxy on Wed Aug 12, 2009 11:45 am

    fibix_014 wrote:hak².. Kalau customer yang nama Mr. Chua tuh mmg top dekat sini... We all pun dah blacklist kan nama dia... Supervisor tu pun dah berhenti skrg ni.. Ohh.. TMCC, TMCC dah closed dekat sini, they all pindah pergi pucuk rebung (Cygal).

    --- Btw, bab nak handle dato² datin² ni mmg banyak peel diorg... Huhuhu... Btw, Mr chua tu kes modem rosak...

    --- Jiwa kental? Alhamdullilah dah dekat dua tahun aku kerja sini...=p...


    err.. menara rebung la.. selamber ko je pujuk rebung..haha..
    yup, mula kena kat cygal, then, TTDI, then kat semua house..
    byk kali pindah.. coz makin lama.. makin byk staff dorg..

    lama jugak yer ko ni keje kat situ.. kira kental la 2..

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Wed Aug 12, 2009 11:48 am

    menara pucuk rebung 2 b exact... same je.. hijjaz kasturi amik idea dr situ.. design die, aduyaii

    bak kate org tua2, intelligent building

    p/s: yep roxy, tp ad sesetengah pengkritik senibina xbpe suke bgnn ni.. tp nk terangkn, pjg lebau lak.. hijjaz kasturi kalo design, sebijik2 la kuar cenggitu.. direct je, sbb 2 ad yg xske.. die kire adik badik mesiniaga (jimmy lim) gak, intelligent building.. sori ak reply by edit kat cni je.. tkut ter-spam sedas kang


    Last edited by raidizh AR on Wed Aug 12, 2009 12:19 pm; edited 1 time in total


    --------------------------------------------

    miss_roxy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 158
    Age : 28
    Location : KL
    Registration date : 07/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by miss_roxy on Wed Aug 12, 2009 12:10 pm

    owh yeke.. hehe.. ampun ya enchik fibix..
    tersilap sudey..

    rai..
    design dia mmg x dinafikan cantik dan unik....
    bgunan berkonsepkan kemelayuan gitu..

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Thu Aug 13, 2009 3:06 am

    hurmmmmmmmmm....

    pengalaman paling teruk aku ialah pada tahun 2007....

    aku telah di permainkan,di kecewakan,di burukkan dan ditikam dari belakang.trauma!sampai sekrang...kisahnya aku mula berkawan dengan seseorang gadis tinggal di puchong pada mulanya just rakan online myspce..wakakaka dari msg dlm myspce turun ke no phn,dari no phn turun ke call...dan akhirnya jadi kawan..dari kawan entah macam mana boleh sangkut ke hati..niat hati x nak tapi gadis tue mcam kasi harapan...huyo!sampai jumpa mak bapak dia semata-mata nak jumpa anak diorg.adik2 dia dah macam adik2 aku sendiri.tetiba satu detik datang seorg lelaki...mula aku tak kenal siapa dia nie..gadis nie pun memperkenalkan dekat aku..katanya cousin..aku x caya..banyak kali aku cakap..banyak kali tue jugak dia cakap cousin..sampai dia bennci aku x caya lelaki tue cousin dia....atas kepercayaan aku pada gadis ini maka aku pun accept lelaki ini cousin dia..entah mcm mana lelaki ini tertiba jadi kwn aku..minum sama2..repair pc pun aku kasi percuma...tapi tuhan maha brkuasa...niat gadis nak sembunyikan sesuatu akhirnya makan diri sendiri....peristiwa yang aku x dapat lupakan ketika aku ingin menjemput dia pulang di hotel sheraton subang tmpt bapaknya kerja bermula lah satu kisah yang amat pedih,trauma,sakit dan mcm tak percaya.....spjg pejalanan aku htr dia di rumah tetiba cousin dia block kereta aku suruh hantar dia balik pastu marah2..aku dah syak lain dah!...dalam kereta aku suruh dia berterus terang betul ke lelaki tue cousin dia..pastu dia cakap betul siap nagis lagi dkt aku...dah sampai umah dia call tetiba jangan kwn dgn dia lagi..terkejut plak aku...

    esoknya terbongkarlah rahsia..aku dgn gentelment jumpa lelaki yang kononnya cousin dia..dan dia menceritakan bahawasanya dia adalah BF gadis yang aku kenal hampir 1 1/2 tahun..huhhhhhhhhhhh!hati aku time tue pecah mcm kena tembak 100 peluru rifle..aku tahan..tetiba mamat nie nangis2 dia ckap gadis tue x kasi dia kasitahu lelaki ni BF.tempatnya dekat shell puchong perdana.x pikir plak aku kena di permainkan selama 1 1/2 tahun tue.."sepanjang proses nak kenal tue aku dah cakap...awk kalau ada bf istimewa cakap jek dgn saya..saya tak kisah"...yang aku peliknya kenape dia mesti berikan harapan...dia marah aku ada fair dgn org lain merajuk pastu siap nangis2 lagi...byk lah aku dah korbankan...tau x sampai nama anak pun nak disscuss...


    sampai sekarang aku trauma dan sakitnya masih tak hilang..aku x dendam apa2 tapi aku harap suatu hari nanti dia dapat rasa apa yang aku rasa...aku nangis & termenung sorg tue dalam bilik ..mcm org gila beb!..last2 ayah kesayangan aku takeover kasi nasihat..semangat!ingat lagi kata-kata ayah aku"buruk2 anak abah,orang lain tak sama macam anak abah".."abah jaga ko dari kecik bukan nak ko kenang pompuan yang mcm tue,lebih ko simpan airmata berharga nie bila abah dah x ada nanti"...aku terharu aku terus bangun.....



    *sebab tue sekrang aku lain dari yang dulu semua benda yang mustahil aku cuba capai.selamba aku gi mentor TV3 hari tue..ingat bulan 10 nie aku nak buat kerja gila lagi MYSTARZLG3...wakakakaka...kuatberlakon under afdlin shauki pun aku redah gak...apa yang penting dalam hidup aku sekarang keluraga aku...sekarang dalam otak aku pikir happy dengan keluarga jek...

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by TOYSЯUS on Thu Aug 13, 2009 8:48 am

    Huh jazy. I feel sorry for what happened to ya.
    Tapi I rasa ada hikmah sebalik kejadian tu, perenggan terakhir tu telah menceritakan apakah hikmah tersebut.
    ~No woman no cry~. Haha.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    fibix_014
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 13
    Age : 30
    Location : Tmn Tun Dr. Ismail
    Job/hobbies : Wikipedia's explorer
    Registration date : 14/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fibix_014 on Thu Aug 13, 2009 8:59 am

    Oh God... Jazy.. If me at your place I surely don't know what to do...
    Ohohhooo at first place... Yes, just please remember our family...
    Terasa dekat lubuk hati aku apa yang ayah kau pesan tu... Kita just couple for couple of months... But, parents kita besarkan kita for couples of years...

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Thu Aug 13, 2009 6:34 pm

    dunia tak semuanya indah...yang cantik tak semuanya sempurna..yang buruk x semstinya x indah,yang hodoh x semestinya tak cantik..sampai sekarang aku masih ingat peristiwa tue.walaupun pedih,sakit,trauma tapi tak pernah jadi halangan untuk aku pergi jauh...siapa kita dan di mana kita keluarga adalah yang pertama.....terima kasih buat abah kesayangan.kata2 dia "buruk2 anak abah,orang lain tak sama macam anak abah"..akan aku ingat sampai bila.... dan terima kasih kepada semua kawan2 yang telah berikan sokongan...x lupa pada semua warga putera yang telah banyak kasi sokongan....!

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Thu Aug 13, 2009 6:41 pm

    fibix_014 wrote:Oh God... Jazy.. If me at your place I surely don't know what to do...
    Ohohhooo at first place... Yes, just please remember our family...
    Terasa dekat lubuk hati aku apa yang ayah kau pesan tu... Kita just couple for couple of months... But, parents kita besarkan kita for couples of years...


    betul2...jasa couple kita x setimpal seperti parents kita yang sentiasa nampak kita paling cantik,indah,baik di mata mereka...biarpun kita paling nakal dan hodoh di mata masyarakat.....

    parents adalah paling penting dan terpenting dalam hidup kita...

    Joker
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 74
    Registration date : 27/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Joker on Thu Aug 13, 2009 7:09 pm

    jazy wrote:hurmmmmmmmmm....

    pengalaman paling teruk aku ialah pada tahun 2007....

    aku telah di permainkan,di kecewakan,di burukkan dan ditikam dari belakang.trauma!sampai sekrang...kisahnya aku mula berkawan dengan seseorang gadis tinggal di puchong pada mulanya just rakan online myspce..wakakaka dari msg dlm myspce turun ke no phn,dari no phn turun ke call...dan akhirnya jadi kawan..dari kawan entah macam mana boleh sangkut ke hati..niat hati x nak tapi gadis tue mcam kasi harapan...huyo!sampai jumpa mak bapak dia semata-mata nak jumpa anak diorg.adik2 dia dah macam adik2 aku sendiri.tetiba satu detik datang seorg lelaki...mula aku tak kenal siapa dia nie..gadis nie pun memperkenalkan dekat aku..katanya cousin..aku x caya..banyak kali aku cakap..banyak kali tue jugak dia cakap cousin..sampai dia bennci aku x caya lelaki tue cousin dia....atas kepercayaan aku pada gadis ini maka aku pun accept lelaki ini cousin dia..entah mcm mana lelaki ini tertiba jadi kwn aku..minum sama2..repair pc pun aku kasi percuma...tapi tuhan maha brkuasa...niat gadis nak sembunyikan sesuatu akhirnya makan diri sendiri....peristiwa yang aku x dapat lupakan ketika aku ingin menjemput dia pulang di hotel sheraton subang tmpt bapaknya kerja bermula lah satu kisah yang amat pedih,trauma,sakit dan mcm tak percaya.....spjg pejalanan aku htr dia di rumah tetiba cousin dia block kereta aku suruh hantar dia balik pastu marah2..aku dah syak lain dah!...dalam kereta aku suruh dia berterus terang betul ke lelaki tue cousin dia..pastu dia cakap betul siap nagis lagi dkt aku...dah sampai umah dia call tetiba jangan kwn dgn dia lagi..terkejut plak aku...

    esoknya terbongkarlah rahsia..aku dgn gentelment jumpa lelaki yang kononnya cousin dia..dan dia menceritakan bahawasanya dia adalah BF gadis yang aku kenal hampir 1 1/2 tahun..huhhhhhhhhhhh!hati aku time tue pecah mcm kena tembak 100 peluru rifle..aku tahan..tetiba mamat nie nangis2 dia ckap gadis tue x kasi dia kasitahu lelaki ni BF.tempatnya dekat shell puchong perdana.x pikir plak aku kena di permainkan selama 1 1/2 tahun tue.."sepanjang proses nak kenal tue aku dah cakap...awk kalau ada bf istimewa cakap jek dgn saya..saya tak kisah"...yang aku peliknya kenape dia mesti berikan harapan...dia marah aku ada fair dgn org lain merajuk pastu siap nangis2 lagi...byk lah aku dah korbankan...tau x sampai nama anak pun nak disscuss...


    sampai sekarang aku trauma dan sakitnya masih tak hilang..aku x dendam apa2 tapi aku harap suatu hari nanti dia dapat rasa apa yang aku rasa...aku nangis & termenung sorg tue dalam bilik ..mcm org gila beb!..last2 ayah kesayangan aku takeover kasi nasihat..semangat!ingat lagi kata-kata ayah aku"buruk2 anak abah,orang lain tak sama macam anak abah".."abah jaga ko dari kecik bukan nak ko kenang pompuan yang mcm tue,lebih ko simpan airmata berharga nie bila abah dah x ada nanti"...aku terharu aku terus bangun.....



    *sebab tue sekrang aku lain dari yang dulu semua benda yang mustahil aku cuba capai.selamba aku gi mentor TV3 hari tue..ingat bulan 10 nie aku nak buat kerja gila lagi MYSTARZLG3...wakakakaka...kuatberlakon under afdlin shauki pun aku redah gak...apa yang penting dalam hidup aku sekarang keluraga aku...sekarang dalam otak aku pikir happy dengan keluarga jek...

    Hidup ko amat stylo bro.

    aku kasik full 100% respect pada ko.


    Dan selalunya itu lah apa yg kita perlukan.
    Jatuh dlm kehinaan yg teruk...
    dan pada waktu itu... samada dua perkara akan berlaku.

    Samda kita jatuh terus...
    atau kita bangun dgn penuh extreme dan melaksanakan
    perubahan di luar dari kebiasaan kita.

    Tak mungkin kita akan sama selepas perkara seperti
    itu terjadi.


    Memang keluarga lebih penting dari perempuan...
    semua org tahu... tapi tak semua hayati btol2.

    Sbb selalu sekali... bila hadir di hati seorang perempuan..
    perkara pertama yg akan dilupakan adalah keluarga.
    *pengalaman sendiri...


    Tapi congratz kepada jazy... perkara ini akan buat ko
    lebih gagah dan cekal dimasa hadapan.

    Benda yg ko x leh conquer... ko akan dapat atasi dan
    kawal selepas ini.

    Jodoh ditangan Tuhan.. akan hadir masanya kelak
    dan bila tiba... ko akan dapat jodoh ko.


    Yg penting jgn berdendam. Tu jer.
    Sbb dendam dan revenge selalunya membutakan akal
    dan membuatkan akal jadi tidak waras.

    Jazy... ko hebat sbb x berdendam. Ko mmg stylo la
    kawan.


    Syabas aku ucapkan... ko adalah pemenang!!!

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Thu Aug 13, 2009 7:26 pm

    Joker wrote:
    jazy wrote:hurmmmmmmmmm....

    pengalaman paling teruk aku ialah pada tahun 2007....

    aku telah di permainkan,di kecewakan,di burukkan dan ditikam dari belakang.trauma!sampai sekrang...kisahnya aku mula berkawan dengan seseorang gadis tinggal di puchong pada mulanya just rakan online myspce..wakakaka dari msg dlm myspce turun ke no phn,dari no phn turun ke call...dan akhirnya jadi kawan..dari kawan entah macam mana boleh sangkut ke hati..niat hati x nak tapi gadis tue mcam kasi harapan...huyo!sampai jumpa mak bapak dia semata-mata nak jumpa anak diorg.adik2 dia dah macam adik2 aku sendiri.tetiba satu detik datang seorg lelaki...mula aku tak kenal siapa dia nie..gadis nie pun memperkenalkan dekat aku..katanya cousin..aku x caya..banyak kali aku cakap..banyak kali tue jugak dia cakap cousin..sampai dia bennci aku x caya lelaki tue cousin dia....atas kepercayaan aku pada gadis ini maka aku pun accept lelaki ini cousin dia..entah mcm mana lelaki ini tertiba jadi kwn aku..minum sama2..repair pc pun aku kasi percuma...tapi tuhan maha brkuasa...niat gadis nak sembunyikan sesuatu akhirnya makan diri sendiri....peristiwa yang aku x dapat lupakan ketika aku ingin menjemput dia pulang di hotel sheraton subang tmpt bapaknya kerja bermula lah satu kisah yang amat pedih,trauma,sakit dan mcm tak percaya.....spjg pejalanan aku htr dia di rumah tetiba cousin dia block kereta aku suruh hantar dia balik pastu marah2..aku dah syak lain dah!...dalam kereta aku suruh dia berterus terang betul ke lelaki tue cousin dia..pastu dia cakap betul siap nagis lagi dkt aku...dah sampai umah dia call tetiba jangan kwn dgn dia lagi..terkejut plak aku...

    esoknya terbongkarlah rahsia..aku dgn gentelment jumpa lelaki yang kononnya cousin dia..dan dia menceritakan bahawasanya dia adalah BF gadis yang aku kenal hampir 1 1/2 tahun..huhhhhhhhhhhh!hati aku time tue pecah mcm kena tembak 100 peluru rifle..aku tahan..tetiba mamat nie nangis2 dia ckap gadis tue x kasi dia kasitahu lelaki ni BF.tempatnya dekat shell puchong perdana.x pikir plak aku kena di permainkan selama 1 1/2 tahun tue.."sepanjang proses nak kenal tue aku dah cakap...awk kalau ada bf istimewa cakap jek dgn saya..saya tak kisah"...yang aku peliknya kenape dia mesti berikan harapan...dia marah aku ada fair dgn org lain merajuk pastu siap nangis2 lagi...byk lah aku dah korbankan...tau x sampai nama anak pun nak disscuss...


    sampai sekarang aku trauma dan sakitnya masih tak hilang..aku x dendam apa2 tapi aku harap suatu hari nanti dia dapat rasa apa yang aku rasa...aku nangis & termenung sorg tue dalam bilik ..mcm org gila beb!..last2 ayah kesayangan aku takeover kasi nasihat..semangat!ingat lagi kata-kata ayah aku"buruk2 anak abah,orang lain tak sama macam anak abah".."abah jaga ko dari kecik bukan nak ko kenang pompuan yang mcm tue,lebih ko simpan airmata berharga nie bila abah dah x ada nanti"...aku terharu aku terus bangun.....



    *sebab tue sekrang aku lain dari yang dulu semua benda yang mustahil aku cuba capai.selamba aku gi mentor TV3 hari tue..ingat bulan 10 nie aku nak buat kerja gila lagi MYSTARZLG3...wakakakaka...kuatberlakon under afdlin shauki pun aku redah gak...apa yang penting dalam hidup aku sekarang keluraga aku...sekarang dalam otak aku pikir happy dengan keluarga jek...

    Hidup ko amat stylo bro.

    aku kasik full 100% respect pada ko.


    Dan selalunya itu lah apa yg kita perlukan.
    Jatuh dlm kehinaan yg teruk...
    dan pada waktu itu... samada dua perkara akan berlaku.

    Samda kita jatuh terus...
    atau kita bangun dgn penuh extreme dan melaksanakan
    perubahan di luar dari kebiasaan kita.

    Tak mungkin kita akan sama selepas perkara seperti
    itu terjadi.


    Memang keluarga lebih penting dari perempuan...
    semua org tahu... tapi tak semua hayati btol2.

    Sbb selalu sekali... bila hadir di hati seorang perempuan..
    perkara pertama yg akan dilupakan adalah keluarga.
    *pengalaman sendiri...


    Tapi congratz kepada jazy... perkara ini akan buat ko
    lebih gagah dan cekal dimasa hadapan.

    Benda yg ko x leh conquer... ko akan dapat atasi dan
    kawal selepas ini.

    Jodoh ditangan Tuhan.. akan hadir masanya kelak
    dan bila tiba... ko akan dapat jodoh ko.


    Yg penting jgn berdendam. Tu jer.
    Sbb dendam dan revenge selalunya membutakan akal
    dan membuatkan akal jadi tidak waras.

    Jazy... ko hebat sbb x berdendam. Ko mmg stylo la
    kawan.


    Syabas aku ucapkan... ko adalah pemenang!!!


    terima kasih joker...banyak benda yang aku sedar lepas dari peristiwa tragis tue..

    keluarga adalah yang pertama di hati aku....tuhan mesti sentiasa di sisi kita..
    biarpun sakit namun seribu pengajaran aku dapat untuk kehidupan aku yang akan datang..insyallah!

    fiza_cute
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 664
    Age : 31
    Location : Pagoh
    Job/hobbies : jobless
    Registration date : 21/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fiza_cute on Thu Aug 13, 2009 11:14 pm

    aku xdpt bygkan klu aku jadik jazy..
    wuwuwuw..
    mau nangis xberlagu aku...

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Fri Aug 14, 2009 12:16 am

    fiza_cute wrote:aku xdpt bygkan klu aku jadik jazy..
    wuwuwuw..
    mau nangis xberlagu aku...


    cuma saya boleh rumuskan amat rumit untuk hadapinya....mau x mau hidup kena teruskan ke arah yang terbaik!..

    funkwasabi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 156
    Age : 23
    Location : Dibumi dalam malaysia dalam selangor carik sendiri..
    Job/hobbies : music instrument, pc sikit, tdo!!!
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by funkwasabi on Fri Aug 14, 2009 9:45 pm

    pengalaman aku, yoyo aku hilang dlm train tnpe disedari.. aduih... mahal yoyo tu... dah tak mampu nk beli baru...

    fibix_014
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 13
    Age : 30
    Location : Tmn Tun Dr. Ismail
    Job/hobbies : Wikipedia's explorer
    Registration date : 14/07/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by fibix_014 on Sun Aug 16, 2009 11:45 pm

    Yoyo yang harga tiga ratus lebih tu ker?

    funkwasabi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 156
    Age : 23
    Location : Dibumi dalam malaysia dalam selangor carik sendiri..
    Job/hobbies : music instrument, pc sikit, tdo!!!
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by funkwasabi on Mon Aug 17, 2009 4:57 pm

    harganye biarlarh di hati... =(

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by teri-chan on Wed Aug 19, 2009 10:21 am

    pengalaman buruk aku ialah pabila aku makn buah tampoi



    now aku sakit tekak like hell.. aku takleh nk berckp ngn baik pun!!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    funkwasabi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 156
    Age : 23
    Location : Dibumi dalam malaysia dalam selangor carik sendiri..
    Job/hobbies : music instrument, pc sikit, tdo!!!
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by funkwasabi on Wed Aug 19, 2009 4:35 pm

    haha.. tu larh, tak nk bagi orng sikit.. kan dah kena..

    kc
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 45
    Registration date : 19/05/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by kc on Wed Aug 19, 2009 9:23 pm

    pengalaman terburuk: terngorat tunang orang.. uhukkkkkkkkkkkkkkk

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by raidizh AR on Wed Aug 19, 2009 9:42 pm

    kc wrote:pengalaman terburuk: terngorat tunang orang.. uhukkkkkkkkkkkkkkk

    wahh... dh 2? tunang die tau ke? ape reaksi die?


    --------------------------------------------

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by ogGy on Wed Aug 19, 2009 10:25 pm

    Waa..teri,tu ubat batuk aku tu. Aku tak heran pun buah tu sebab tekak aku sakit dan luka hehe...rock beb suara kasar haha !!


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    jazy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 215
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by jazy on Thu Aug 20, 2009 4:09 am

    ogGy wrote:Waa..teri,tu ubat batuk aku tu. Aku tak heran pun buah tu sebab tekak aku sakit dan luka hehe...rock beb suara kasar haha !!


    tue kategori buah hutan..sbb ada stengah org toncher dia alergik dgn setengah getah buah..paling kronik ada sampai kena racun buah...hehehehehe pengalaman aku lepak2 dkt hospital dulu..

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by teri-chan on Thu Aug 20, 2009 9:26 am

    hahahha aku la tu... alergik ngn buah getah kot hahhaha...


    stil la.. masih lg sakit smpai skang... doktor kata dah bengkak kelenjar. aku nk tdo pun susah sbb dia dh blok salur penafasan... telan air liur pun seksa!!!

    aduai....

    ada pulak yg kata aku ni ada tanda2 h1n1 cet!! aku mkn buah tampoi la!!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    Sponsored content

    Re: Pengalaman buruk yg pernah kita lalui atau hari ini

    Post by Sponsored content Today at 11:04 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 11:04 am