Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Dihalang oleh IPCop dan SquidGuard

    Share

    pekwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 46
    Age : 28
    Location : Parit Buntar - Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Guru/Membaca, berdiskusi ilmu
    Registration date : 28/02/2009

    Dihalang oleh IPCop dan SquidGuard

    Post by pekwan on Sat Mar 14, 2009 12:17 am

    Baru-baru ni pegawai teknikal teknologi kat kolej aku masukkan web 'filter' ni...
    Abis cbox tuk chat di blog, upload gambar kat imageshack ngan nak masuk filehippo.com pun dah tak boleh...

    Ada tak cara nak lepas daripada web filter ni? Bukan aku nak buat kerja jahat pun, hanya sekadar muat turun 'tv series' dengan 'software' je...heheheh... Razz

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 4:54 pm