Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    nak set router..

    Share

    al_boogiesi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Age : 30
    Registration date : 13/03/2009

    nak set router..

    Post by al_boogiesi on Fri Mar 13, 2009 2:26 am

    What a Face salam ada tak sapa2 yang tau mcm mn nak set router..nk bagi sama kelajuan internet yang d kongsi oleh semua pc..sapa2 yang tau blh kongsi ek tjanks... flower

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: nak set router..

    Post by wanjihan on Sat Mar 14, 2009 2:08 am

    router model ape? utk stramyx ke ape?

    slaughters
    PDP Moderator
    PDP Moderator

    Gender : Male Number of posts : 213
    Location : Selangor
    Registration date : 13/02/2009

    Re: nak set router..

    Post by slaughters on Sat Mar 14, 2009 11:03 am

    carik router yang ade function QoS.. tak silap aku die boleh shapekan berapa setiap user boleh dapat..

    al_boogiesi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 5
    Age : 30
    Registration date : 13/03/2009

    Re: nak set router..

    Post by al_boogiesi on Mon Mar 16, 2009 8:19 pm

    emm aku skrg kat luar negara..aku guna internet mcm streamyx jgk la..router yg ada function tu ape bro??xfhm huhuhuh....

    Sponsored content

    Re: nak set router..

    Post by Sponsored content Today at 7:09 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 7:09 am