Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Share

    eddyboyz86
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 8
    Age : 30
    Registration date : 24/02/2009

    berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by eddyboyz86 on Thu Mar 12, 2009 9:12 am

    wahhhhhhhhhh....... x lame lg aq dah nk final projek!!!!
    aq buat 'fingerscan' tp last2 minit lak hardware xdpt nk cari....
    pada sesiapa ada idea dan cadangan untuk resolve masalahku ini Rolling Eyes
    Helpppppppppppp

    arulsr
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 139
    Location : KL - N9 - MLK
    Job/hobbies : IT Specialist
    Registration date : 16/02/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by arulsr on Thu Mar 12, 2009 9:21 am

    kat jalan pasar banyak fingerscan tu dijual bro..
    kat lowyat..ade gak yg jual kecik2 nye kalau tak silap..

    eddyboyz86
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 8
    Age : 30
    Registration date : 24/02/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by eddyboyz86 on Thu Mar 12, 2009 11:50 am

    jln pasar????
    kat mane tuhhh ekk..... Question

    cisqo87
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 174
    Location : Tasik Permaisuri
    Registration date : 14/02/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by cisqo87 on Thu Mar 12, 2009 11:55 am

    jln pudu tu.yg byk jual peranti elektronik..
    naik LRT turun stesen pudu..jalan sikit..jumpe la

    arulsr
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 139
    Location : KL - N9 - MLK
    Job/hobbies : IT Specialist
    Registration date : 16/02/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by arulsr on Thu Mar 12, 2009 7:34 pm

    fingerscan bkn device je kena ada..program pun kena allocate jgk ngan scanner die tuh..

    miss_memey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 2
    Age : 27
    Location : PeNanG!!!
    Registration date : 05/03/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by miss_memey on Sun Mar 15, 2009 9:52 pm

    erm hye..sowi nj mcelah.hihihi
    erm miss pon kne wat final projek dis sem..tp xde idea ar..
    psl hardware or software pon xpe..jji gempak..
    eddy..klau de idea2 lbh pe kte wat 'sharing is loving'..huhuhu Smile Smile

    eddyboyz86
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 8
    Age : 30
    Registration date : 24/02/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by eddyboyz86 on Tue Mar 17, 2009 11:12 am

    aduhai.... masalahnyer masih buntu nie!!!! xtau nk wt pe lg untuk final pojek nie confused
    bantu kami wahai warga IT Networking

    miss_memey
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 2
    Age : 27
    Location : PeNanG!!!
    Registration date : 05/03/2009

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by miss_memey on Tue Mar 17, 2009 8:31 pm

    huhuhuhu...sme2 la kte memerah otak..
    drunken drunken drunken drunken

    Sponsored content

    Re: berharap pendapat dan idea dari warga PUTERA

    Post by Sponsored content Today at 6:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 6:11 pm