Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Security nak bagi xleh main games online..

    Share

    zoragon_krazz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 34
    Registration date : 02/03/2009

    Security nak bagi xleh main games online..

    Post by zoragon_krazz on Tue Mar 10, 2009 5:38 pm

    aku skrg pki laptop x wat pe2 admin account..cuma masalah skrg xlama lagi anak2 sedara aku myb akan dtg rumah,diorg klu main games onlines pe2 pun xingat dunia.nak marah anak org.so leh bantu x supaya diorg xleh install games n xleh main game online cuma apa yg disediakan aje di laptop nie..aku malas nak wat akaun admin.de cara lain x?

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Security nak bagi xleh main games online..

    Post by wanjihan on Tue Mar 10, 2009 9:23 pm

    disable directX dlm start-->run--->dxdiag

    kt pc server cc aku dulu wat mcm ni sbb tknk bg budak jaga cc men game kt server.

    zoragon_krazz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 34
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Security nak bagi xleh main games online..

    Post by zoragon_krazz on Tue Mar 10, 2009 10:34 pm

    nie cuma bg game online xleh main ajelah yer?klu surfing tenet cam biasa ok kan?

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Security nak bagi xleh main games online..

    Post by wanjihan on Wed Mar 11, 2009 12:16 pm

    surfing ok la.. tkde masalah ape. tp maybee gangu efect graphic sket ler.. tp no hal, bila ko nak pakai.. ko enable balik kt pc ko tu.. ape nak susah, semua manusia buat. uhuhuhuhu

    zoragon_krazz
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 15
    Age : 34
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Security nak bagi xleh main games online..

    Post by zoragon_krazz on Thu Mar 12, 2009 10:22 pm

    mcm mana nak disable kan directX..xde button yang aku leh disable..aku pakai vista

    Sponsored content

    Re: Security nak bagi xleh main games online..

    Post by Sponsored content Today at 2:12 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:12 am