Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Share
    avatar
    F/\LLEN
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 3
    Registration date : 10/03/2009

    Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by F/\LLEN on Tue Mar 10, 2009 4:45 pm

    Di mana boleh dapatkan 'full driver' untuk model di atas utk operasi xp? Question

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by e_sentinel on Thu Mar 19, 2009 3:28 pm

    Try sini : http://compaq-presario-v3614au-driver.blogspot.com/

    Pastu bagi feedback .. Smile

    azlan4mek
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 16/06/2009

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by azlan4mek on Tue Jun 16, 2009 2:04 pm

    bro aku pon nk cr driver v3000 ni untuk audio aku dh ada tp bila cucuk earfon 22 bunyi amik kat compaq pon x lblh aku nk cr inf file je.tlg bg link ok brooo

    e_sentinel
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 479
    Registration date : 02/03/2009

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by e_sentinel on Tue Jun 16, 2009 3:37 pm

    tp bila cucuk earfon 22 bunyi amik kat compaq pon x lblh

    Ayat ni aku x faham ..

    aku nk cr inf file je

    Jika audio driver dalam format .zip, extract, dalam tu ada file .inf
    avatar
    54m4d
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 154
    Location : Tanah Melayu
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by 54m4d on Tue Jun 16, 2009 7:10 pm

    azlan4mek wrote:bro aku pon nk cr driver v3000 ni untuk audio aku dh ada tp bila cucuk earfon 22 bunyi amik kat compaq pon x lblh aku nk cr inf file je.tlg bg link ok brooo

    Kes mcmni pernah terjadi kat laptop V3000 v3828au aku..

    Try ni Link

    azlan4mek
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 16/06/2009

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by azlan4mek on Sat Jun 20, 2009 8:02 pm

    terima kasih broooo...

    Sponsored content

    Re: Compaq Presario V3000 [V3614AU] Driver [Win XP]

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Nov 22, 2017 3:19 pm