Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    subcategory for blogger

    Share

    tabah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 69
    Registration date : 20/06/2009

    subcategory for blogger

    Post by tabah on Tue Feb 09, 2010 3:00 pm

    sakit kepala ..

    boleh tolung ker..sayer nak buat sub folder cam link kat bawah nie jer atau pun sub-sub folder


    nie sub category (gambar pertama)
    Info/Ref : http://eches.net/test/
    so kalau sub category, ada lagi category dibawah sub category pada gambar kat atas...saya rasa anda paham category dan subcategory yang saya maksud kat itu....


    saya telah banyak search tapi semua code melibatkan gambar folder icon seperti kat bawah nie + coding

    (gambar ke 2)
    Ref:http://www.bloggerguide.lk/2008/03/dynamic-tree-control-for-blogger.html
    saya x berapa gemar gambar folder ikon tersebut walaupun ia boleh ditukar

    so saya just nak yang simple cam gambar pertama kat atas je... ader idea ker..

    tolong3

      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:57 am