Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Share

    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Thu Feb 11, 2010 11:28 am

    raser x sabar nak tunggu hari ahad ni..jumpa buah haty jantung..huhuhuhuhuhu...lalalalalalala...

    mjmax15
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 522
    Location : Heritage Waterfront City
    Job/hobbies : D-Sign-Ner / PC Gaming
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by mjmax15 on Thu Feb 11, 2010 11:43 am

    rasa x best..cuti pendek sgt..(ceh dpn bos x cakap plak)

    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Thu Feb 11, 2010 12:22 pm

    ha,kali ni memang aku rasa bengang yang teramat sangat
    tadi time lunch aku da tapau milo ais yang kaw,
    simpan kat meja tapi 10min kemdian dah tinggal
    stengah jer..
    hausiao betoi la

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ZZT on Thu Feb 11, 2010 12:29 pm

    teri-chan wrote:
    ogGy wrote:Hahaha !! ko buatlah dlu TOYSЯUS , lepas ko praktikkkan dan bejaya baru aku boleh buat Laughing

    Teri : kan hang pakai p1 , da POTONG !! ke ?

    Rasa bingau sangat kepala arini , banyak barang nak expired... sape nak vitamin murah2 tp branded ? aku wat jualan diskaun habis-habisan .EXP lebih dr 3 bulan .


    aku pkai streamyx la... kes tak dpt bil, so tak byr bil hehehe

    aku rasa gembira... bulan 2 ini mmg bulan cinta. 3 ahli putera kita naik pelamin!

    Sape insan yang bertuah tu....

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ZZT on Thu Feb 11, 2010 12:31 pm

    TOYSЯUS wrote:Haa tu la lain kali jangan bakar sampah kat tepi rumah.. Bakar la sampah kat dalam rumah, atas dapur ke.. Takde la hutan boleh terbakar.
    Haha.

    -
    RASA risau sangat ke mana perginya kucing kesayangan aku ni dah 3 hari tak balik rumah.
    Sape la bagi dia makan.. Risau2..

    Aku rasa nak buat macamtu, tapi pinjam gumah kau boleh .... har har har

    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Thu Feb 11, 2010 12:38 pm

    Sad ....

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ZZT on Thu Feb 11, 2010 12:50 pm

    nape kau nangir neiny_nani

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Thu Feb 11, 2010 3:07 pm

    rase rindu kat air tangan mak.... mak... esok masak sedap-sedap ek... akk dah 4 hari tak selera makan..

    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Thu Feb 11, 2010 3:17 pm

    ZZT wrote:nape kau nangir neiny_nani

    sakit perut...lapo.. Neutral

    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by braderitam77 on Thu Feb 11, 2010 4:46 pm

    bahagianya hari nie ...pasang jaring ikan ,byk dpt...pg mancing udang dkt 1 baldi penuh ..perghhhh best giler....ada org beli pulak ..masukkkk lagi.....

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ogGy on Thu Feb 11, 2010 9:47 pm

    Huish.... apsal ko tak jual kat aku je udang tu,baru rancang nak beli udang ahad ni nak masak lomak cili api.Sluurppp...

    Rasa nak cari keyboard untuk orang lefthanded macam aku ni ..



    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TOYSЯUS on Fri Feb 12, 2010 2:26 am

    Humanggaaih!
    Den raso lapa la pulak ado orang sobut udang masak lomak cili api.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ogGy on Fri Feb 12, 2010 2:59 am

    eh ko oghang nogori ko ? den tak tau la plak ko pandai cakap nogori.. haha...moh la datang umah seh nanti , sebako lado api den taruk dalam kuah .


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TOYSЯUS on Fri Feb 12, 2010 3:44 am

    Haha. Seh ni... Nak kato darah Pilah ado, darah Masjid Tanah pun ado.. aha..
    Rayo den datang. Den taknak sebako, tak cukup podeh tu, buek ntuk den soladang lado api. Camtu den goma.

    -
    RASA sungguh risaauuu dengan nasib kucing aku yang masuk hari ni 4 hari tak balik rumah.
    Jangan la dia diapa-apakan. Tu je la insan untuk aku meluah perasaan hari-hari. Dah berapa hari aku tak bercakap ni.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Sponsored content Today at 2:01 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 2:01 pm