Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Share

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Tue Feb 09, 2010 5:18 pm

    Miss U.A wrote:tuhla...nih topik mcm ape anda RASE jugak....

    ko mrh spe nih iznie....ckp2 jom kita serang die!

    marah kat sameon someone kat forum sebelah

    ignore je lah.

    //yang pendam adalah perkara yang terbuku di hati

    Rasa = perasaan / feel masa tu....

    my opinion only... kalau MOD rase sama, delete je... Smile

    nelza
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 240
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by nelza on Tue Feb 09, 2010 6:34 pm

    xde details ke?

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ayoi on Tue Feb 09, 2010 6:43 pm

    uih lain tu.. rasa hari ini.. tuk hari ni..

    terpendam ni.. tak kira masa... mungkin cerita tahun sebelum masihi.. zaman DINO
    or pendam perasaan akan datang.......

    aku nak luah ni perasaan terpendam...

    **perasaan terpendam ku ialah.. aku takleh nak luahkan sebab selalu di pendamkan..
    bila terpendam tu yang buat perasaan aku makin terpendam ....
    yang boleh aku buat ..aku pendamkan perasaan terpendam tu.. biar terpendam jauh ke dalam lubuk hati.


    ***


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by raidizh AR on Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

    salam... sori semua... ak merge je topik ni ngn rase sebab ak xmau ad banyak sgt topik yang hampir sama.. maaf


    --------------------------------------------

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ogGy on Wed Feb 10, 2010 3:12 am

    Rasa nak jemput semua yang rajin sangat pos kat sini,meh melawat web aku...beli ler.... Very Happy www.sentosa-online.com


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Superior on Wed Feb 10, 2010 5:58 am

    Rasa gembira sebab dapat call dan tak rasa nervous, dah boleh menyesuaikan diri bercakap dgn seorang rakan dari PDC... Very Happy

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by teri-chan on Wed Feb 10, 2010 7:36 am

    rasa gumbira, dh ada internet hehehe


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Wed Feb 10, 2010 8:39 am

    Superior wrote:Rasa gembira sebab dapat call dan tak rasa nervous, dah boleh menyesuaikan diri bercakap dgn seorang rakan dari PDC... Very Happy
    aku mcm tau2 je sapekah gerangan gadis itu hahaha....


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    szainizam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 398
    Age : 40
    Location : opis/umah/kedai OneDropPerfumes..mailah!
    Job/hobbies : Peguam Syarie
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by szainizam on Wed Feb 10, 2010 9:55 am

    pening...urusan pindah umah..perghhh!

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Wed Feb 10, 2010 10:12 am

    rase....

    emmmm dah happy semula, yay!

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Wed Feb 10, 2010 10:52 am

    loy_azloy wrote:
    Superior wrote:Rasa gembira sebab dapat call dan tak rasa nervous, dah boleh menyesuaikan diri bercakap dgn seorang rakan dari PDC... Very Happy
    aku mcm tau2 je sapekah gerangan gadis itu hahaha....

    tetiba RASE nk nyibuk gak tau...sape gerangan gadis tuh loy????

    Safi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 29
    Age : 29
    Location : Pulau Mutiara
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Safi on Wed Feb 10, 2010 11:06 am

    arini rse penin kepala skit
    aduss... mcm2 ragam nk kne fikir nih Mad

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ZZT on Wed Feb 10, 2010 11:39 am

    Aku tu ari terperanjat sikit, sbb masa aku bakar sampah kat gumah aku, tetiba hutan kat sebelah tu terbakar sampai bomba kena datang padam kebakaran tu, api setinggi pokok kelapa tingginya. terperanjat dibuatnya, tapi suma dah ok dah

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TOYSЯUS on Wed Feb 10, 2010 9:38 pm

    Haa tu la lain kali jangan bakar sampah kat tepi rumah.. Bakar la sampah kat dalam rumah, atas dapur ke.. Takde la hutan boleh terbakar.
    Haha.

    -
    RASA risau sangat ke mana perginya kucing kesayangan aku ni dah 3 hari tak balik rumah.
    Sape la bagi dia makan.. Risau2..


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ogGy on Wed Feb 10, 2010 9:56 pm

    Hahaha !! ko buatlah dlu TOYSЯUS , lepas ko praktikkkan dan bejaya baru aku boleh buat Laughing

    Teri : kan hang pakai p1 , da POTONG !! ke ?

    Rasa bingau sangat kepala arini , banyak barang nak expired... sape nak vitamin murah2 tp branded ? aku wat jualan diskaun habis-habisan .EXP lebih dr 3 bulan .


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 31
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by MalaYneuMaya on Wed Feb 10, 2010 11:42 pm

    assalamualaikum...

    aku rasa nak terajang mesin..


    --------------------------------------------

    Eman Leto
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 576
    Location : Katil ikea
    Job/hobbies : Stalker
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Eman Leto on Thu Feb 11, 2010 3:14 am

    aku RASA x sedap badan.. demam..
    aku RASA nk gi buat megi.. lapar lak malam2 ni..
    aku RASA x sabar nk tengok Villa vs Man Utd

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by teri-chan on Thu Feb 11, 2010 7:47 am

    ogGy wrote:Hahaha !! ko buatlah dlu TOYSЯUS , lepas ko praktikkkan dan bejaya baru aku boleh buat Laughing

    Teri : kan hang pakai p1 , da POTONG !! ke ?

    Rasa bingau sangat kepala arini , banyak barang nak expired... sape nak vitamin murah2 tp branded ? aku wat jualan diskaun habis-habisan .EXP lebih dr 3 bulan .


    aku pkai streamyx la... kes tak dpt bil, so tak byr bil hehehe

    aku rasa gembira... bulan 2 ini mmg bulan cinta. 3 ahli putera kita naik pelamin!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 8:32 am

    ogGy wrote:
    Teri : kan hang pakai p1 , da POTONG !! ke ?

    owh rupanya teri tak potong lagi...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Thu Feb 11, 2010 9:03 am

    hari ni rase tak sabar balik kg.... bounce

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Thu Feb 11, 2010 9:52 am

    same la kita neiny... ai pun tak sabar nak balik batu pahat esok...

    tapi RASA tu tak berapa kuat...

    yang kuat sekarang adalah rasa bersalah, dia kena ban sebulan kerana membela saya

    so keputusan telah diambil, senyap seketika selama sebulan.... saya bersama dia kerana dia menolong saya Smile

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 10:01 am

    Miss U.A wrote:
    loy_azloy wrote:
    Superior wrote:Rasa gembira sebab dapat call dan tak rasa nervous, dah boleh menyesuaikan diri bercakap dgn seorang rakan dari PDC... Very Happy
    aku mcm tau2 je sapekah gerangan gadis itu hahaha....

    tetiba RASE nk nyibuk gak tau...sape gerangan gadis tuh loy????
    ecececeh kena luku,kepala luka,sudah tau bertanya pula...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Thu Feb 11, 2010 10:42 am

    rasa kosong jer...
    nape ntah silent

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Thu Feb 11, 2010 11:16 am

    wizard wrote:rasa kosong jer...
    nape ntah silent
    apekata ko tuang air kasi penuh...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Thu Feb 11, 2010 11:18 am

    masalah nyer,suma aku da buat ma...
    he hehe
    Basketball

    Sponsored content

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Sponsored content Today at 8:30 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 am