Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Share

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Sun Feb 07, 2010 3:41 pm

    rasa agak berpuas hati apabila berjaya mengawal hampir 80% heli remote aku td,tp paling hampeh baru dah sedap...ujan pulak...

    second aku rasa nak lempang sorang2 user boleh tak? ahahaha....


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TOYSЯUS on Sun Feb 07, 2010 6:27 pm

    RASA sedey gila, lappy yg aku guna selama 4 tahun dah kene jual. Hahahah.
    Tak sabar nak dpt lappy baru. Arghh. Nak mcm abg aku nye jugak, tak kesah, nak jugak.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Mon Feb 08, 2010 9:02 am

    gile ah,aku tido pukul 4 pagi tadi semata melayan koleksi video kisah seram kat lappy member aku huahuahua....tghari ni balik rumah la gamaknye...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Mon Feb 08, 2010 9:49 am

    g tdo..rehatkan diri b4 jadi pengantin baru..wakakakakkakakaka...

    atiqah
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 26
    Location : perok best...
    Job/hobbies : Download n lyn lagu...
    Registration date : 28/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by atiqah on Mon Feb 08, 2010 10:37 am

    Rase nyut2..kat serebrum otak ku...
    sbb tugasan n keje yg xsettle2... lggggg uwaaaaaaaaaaaaa Sad

    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Mon Feb 08, 2010 12:56 pm

    happy gile...

    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Mon Feb 08, 2010 2:43 pm

    rasa lega sebab akhirnya aku jumpa gak
    putera.com....

    nelza
    Moderators
    Moderators

    Number of posts : 240
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by nelza on Mon Feb 08, 2010 2:45 pm

    lama tak nampak bang

    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Mon Feb 08, 2010 2:53 pm

    napk sape tu

    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Mon Feb 08, 2010 3:34 pm

    aku rase....malas nak layan pulak...nanti makin menjadi-jadi... Neutral
    lg baguskan...diam...
    aku nak fkirkan hari bahagia aku je la...buat ape pening2 kan?bestnye nak cuti panjang pas ni....
    ari yg mendatang tetap akan mendatang...yg pergi akn tetap jadi kenangan...


    Last edited by neiny_nani on Tue Feb 09, 2010 12:29 pm; edited 1 time in total

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Mon Feb 08, 2010 4:19 pm

    aku RASE nk tergelak pun ade bile bc post nieny nih....pesal la ngn ko nih...
    kalut semacam je aku RASE....dr aritu smpi skang tak abes2 kekacauan melanda jiwa...

    RASE nk ckp kool, relax n steady....jgn biar perasaan yg pelik2 tuh conquer minda ko...
    takut lain jd nnt kang!

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by khairul anwar on Mon Feb 08, 2010 7:17 pm

    tu la miss ua

    aku RASE kesian tgk cik neiny kita nie,..

    moge pikiran dia tenang la pas nie

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Tue Feb 09, 2010 8:41 am

    rasa nak kick sorang pegawai pagi2 ni,gurau dgn kita boleh,kita gurau dgn dia pun nak kecik hati,pigidah datang bulan ke ape...

    nak makan pizza la pagi ni...huhuhu


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Tue Feb 09, 2010 10:22 am

    tak rase ape2


    Last edited by neiny_nani on Wed Feb 10, 2010 8:47 am; edited 1 time in total

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Tue Feb 09, 2010 11:34 am

    errrkkk...suke aku jugak la nak RASE tergelak ke menangis ke bila baca pos ko kn??
    yg penting kita bebas menulis ape kita RASE.....muehehehhee!

    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Tue Feb 09, 2010 12:22 pm

    lol! ...spam


    Last edited by neiny_nani on Wed Feb 10, 2010 8:50 am; edited 1 time in total

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Tue Feb 09, 2010 12:23 pm

    rase tak de perasaan...

    wizard
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 20
    Age : 32
    Location : around peNang
    Job/hobbies : spy~psyco
    Registration date : 08/02/2010

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by wizard on Tue Feb 09, 2010 1:34 pm

    rasa sikit bengang coz tenet slow

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Tue Feb 09, 2010 2:53 pm

    pain... really pain

    sob sob sob

    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Luahkan Apa Yang Terpendam

    Post by iznie on Tue Feb 09, 2010 2:58 pm

    benci la.. kalau tak suka tu cakap je la tak suka...

    dah aku tak de feeling nak posting

    sindir2 belakang ape barang

    cakap depan2 la, kate jujur.

    huh

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by OngBok on Tue Feb 09, 2010 4:19 pm

    tak faham apa yang encik maksudkan.
    kenapa tak pos dalam topik 'apa yang anda rasa hari ini'


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 729
    Location : Dungun Terengganu
    Job/hobbies : Pesara JKR
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by OngBok on Tue Feb 09, 2010 4:23 pm

    aku rasa agak kecewa dengan kenyataan 'nak kurangkan subsidi dan nak hapuskannya'
    kalau nak menjuarai hati rakyat, kenalah jaga benda2 macam nie.

    apakah kesannya kalau semua subsidi ditarik balik?
    sudah tentu harga barang naik.
    kalau harga barang naik, sapa susah?

    pakcik dan keluarga pakcik yang susah.
    jadi, kemana hala tuju G1M


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Tue Feb 09, 2010 4:35 pm

    tuhla...nih topik mcm ape anda RASE jugak....

    ko mrh spe nih iznie....ckp2 jom kita serang die!

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Tue Feb 09, 2010 4:51 pm

    OngBok wrote:aku rasa agak kecewa dengan kenyataan 'nak kurangkan subsidi dan nak hapuskannya'
    kalau nak menjuarai hati rakyat, kenalah jaga benda2 macam nie.

    apakah kesannya kalau semua subsidi ditarik balik?
    sudah tentu harga barang naik.
    kalau harga barang naik, sapa susah?

    pakcik dan keluarga pakcik yang susah.
    jadi, kemana hala tuju G1M
    kurangkan subsidi atau hapuskan subsidi harga gula aku sokong.kalau minyak jgn bg subsidi kat negeri yang rakyatnya selalu menjadi pengkhianat dgn menjual barangan subsidi ke selatan thai...tapi kesian pulak kat diaorg,tapi ape nak buat dah segelintir rakyatnya tak bersyukur...
    aiseh menyimpang topik plak.


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    iznie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 243
    Age : 31
    Location : BUMI ALLAH
    Job/hobbies : GIGIT KUKU
    Registration date : 07/10/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by iznie on Tue Feb 09, 2010 5:14 pm

    same ke???? kalau mcm tu close je la...

    Sponsored content

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Sponsored content Today at 4:11 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:11 pm