Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Share

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 9:35 am

    versi 3 dah tamat,namun oleh kerana ramai yang rindukan topik merepek ni maka aku buka sementara untuk menunggu putera asal up...
    maka silakan dengan apa yang anda rasa hari ni... cheers cheers cheers


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 9:56 am

    aku rasa :

    1.nak buka topik ni versi baru

    2.nak tambah post aku sebab aku dah jatuh ketangga keempat liga post

    3.nak spam hahaha...

    sekian pesanan dari pihak penaja yang jujur... tongue


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 10:40 am

    aku rasa mcm nak penerajang aja org yg buat dajal kat aku tu sampai mati.... Twisted Evil

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by teri-chan on Thu Feb 04, 2010 11:06 am

    aik??? bukak another topic spam lg?
    Twisted Evil

    tetibe mcm nk share mcm2 RASA pulak.

    muahahaha... apa2 pun aku tetap jd ahli yg terajin skali hehehe


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by raidizh AR on Thu Feb 04, 2010 11:21 am

    ak rasa nak cakap kat aloy, "perkara baik xelok disimpan2" war2kan la loy....


    --------------------------------------------

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Thu Feb 04, 2010 11:22 am

    aku RASE kegugupan sket sbb pg td aku nyaris2 nk tereksiden ngn 1 moto nih...
    mamat tuh ngn helmet tak pakai, signal tak kasi main suke2 ati je nk belok kanan...
    berasap tayar aku tekan brek...cilakak betul...

    kalo kene td, sedap2 je kepala die aku 'pijak' ngn tayar keta...hahhahaaa...

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by khairul anwar on Thu Feb 04, 2010 12:38 pm

    rase PELIK???

    pelik tak?? haha

    rase PENAT la arini,

    kene turun area bukit bintang, da la parking keta susah.... adoiiii

    neiny_nani
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 59
    Age : 35
    Location : putrajaya/ muar
    Job/hobbies : at moF / main ngn kucing...
    Registration date : 09/06/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by neiny_nani on Fri Feb 05, 2010 9:45 am

    affraid


    Last edited by neiny_nani on Wed Feb 10, 2010 8:49 am; edited 1 time in total

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by AhmadSyazwan on Fri Feb 05, 2010 11:08 am

    maksud mendalam dr loy..haha

    rasa happy sangat2..

    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Fri Feb 05, 2010 2:37 pm

    hari ni raser ok,keja yg banyak buat aku lupa pasal semalam..dan doc mula merawat kesakitan kecederaan aku..ekekekkekekeke... Very Happy

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by khairul anwar on Fri Feb 05, 2010 2:59 pm

    rase bersyukur...

    amin...

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Miss U.A on Fri Feb 05, 2010 3:19 pm

    RASE pelik n baru terperasan.....mcmna post aku yg mencecah angka seribu lebih sblm nih bole tggl 808 je....
    aikkkk....pelik + konpius + musykil...
    spe yg mendajalkan aku nih.....

    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Fri Feb 05, 2010 4:17 pm

    menanti hari bahagia 10.10.2010

    TJ-Ariff
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 473
    Age : 96
    Location : D'Royal City Of Silver
    Job/hobbies : IT / membaca / Santai
    Registration date : 17/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TJ-Ariff on Fri Feb 05, 2010 5:13 pm

    bunga tulip wrote:menanti hari bahagia 10.10.2010
    kenapa tak pilih 20.10.2010 Laughing


    --------------------------------------------

    I'm A Big Big Man, In A Big Big World, It's Not A Big Big Thing, If You Leave Me.
    When GOD Opened the window of mercy,HE asked me; What is your wish for to day?, I said; Allah, Please take care of that person who is reading this message.

    NazCYPHER32
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 373
    Age : 26
    Location : Seremban
    Job/hobbies : FSsimming,racing sim,3dmodelling
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by NazCYPHER32 on Fri Feb 05, 2010 5:50 pm

    20102010 Very Happy

    cantek pnye no.

    bunga tulip
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 12
    Age : 30
    Location : peRaK
    Job/hobbies : keja biasa2 jerk..
    Registration date : 10/12/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by bunga tulip on Fri Feb 05, 2010 6:19 pm

    TJ-Ariff wrote:
    bunga tulip wrote:menanti hari bahagia 10.10.2010
    kenapa tak pilih 20.10.2010 Laughing

    betol jugak tu kan yob..20102010 lagi cantik tapi hari rabu la yob... Wink

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by ogGy on Fri Feb 05, 2010 10:21 pm

    raidizh AR wrote:ak rasa nak cakap kat aloy, "perkara baik xelok disimpan2" war2kan la loy....

    Alamak.....dup dap dup dap...

    Rasa menyirap je dengan si penghutang , janji jumaat....skang da jumaat pun tak de lagi, tunggu kiamat agaknya baru nak bayau.Sabar jelah...


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Eman Leto
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 576
    Location : Katil ikea
    Job/hobbies : Stalker
    Registration date : 14/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Eman Leto on Fri Feb 05, 2010 11:27 pm

    RASA letih tolong ayah aku repair kete dia.. dr balik jumaat sampai sekarang..
    RASA nk mintak jersey MU away + Rooney 10 NN/spek rayban ngn ayah aku as upah Razz

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by MalaYneuMaya on Sat Feb 06, 2010 12:29 am

    assalamualaikum...

    rasa dah lama tak jenguk putera..


    --------------------------------------------

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by teri-chan on Sat Feb 06, 2010 7:10 am

    aku nk g sunway lagoon yeay!!


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by khairul anwar on Sat Feb 06, 2010 7:42 am

    rase lapar dipagi sabtu yang indah nie

    ape nak makan, emmm..

    sharina
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Female Number of posts : 151
    Age : 37
    Location : Seri Kembangan
    Job/hobbies : makan & tidow **tu pown klu rajin..
    Registration date : 06/08/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by sharina on Sat Feb 06, 2010 2:03 pm

    rase cam xnk lepas kan peluang tuk tdow sepuas-puasnye,,

    hahahah... =)

    the_ultimatez_najman
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 521
    Age : 22
    Location : Shah Alam,Selangor
    Job/hobbies : Pc,Pc,Pc
    Registration date : 19/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by the_ultimatez_najman on Sat Feb 06, 2010 3:36 pm

    rse x cukup tido,mte gantuk giler,penat,tpi tangan masih menaip

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by TOYSЯUS on Sat Feb 06, 2010 4:59 pm

    RASA geram gila tadi sebab PC x boleh nak on. Bunyik tig tig tig tig tig mcm ketuk2 secara infinite.
    Nak kata masalah RAM, itu bukan bunyinya. Hampir dibaraikan komponen2 komputer tu tadi.

    RASA lega semula tetiba PC tu dah boleh on. Padahal tak buat ape pun, cabut - pasang balik komponen je termasuk RAM.

    RASA takut balik, takut restart jap lagi jadi balik. Huuu takut nak restart PC tu..


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by khairul anwar on Sun Feb 07, 2010 8:29 am

    RASE nye nak keluar,

    tapi RASE malas,

    makan tadi tak cukup RASE tapi RASE kenyang
    RASE bersyukur dapat makan.. Very Happy Very Happy

    Sponsored content

    Re: Apa yang anda RASA hari ini?V4

    Post by Sponsored content Today at 11:56 am


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 11:56 am