Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Share

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by khairul anwar on Thu Feb 04, 2010 12:43 pm

    bahaya tul eh, kalau aku buat bodo jer


    dulu aku ade event kat genting,

    tandas sane lagi best, siap iklan bergambar,

    gambar amoi, rusian chick dan kazahstan pun ade.. fuhhhh...
    pastu yang best nyer ade gambar japanese girl pakai baju high school yang seksi maksi lagi..

    baguih betul marketing strategi dia hahahah

    hampeh
    Ahli
    Ahli

    Number of posts : 866
    Registration date : 28/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by hampeh on Thu Feb 04, 2010 12:51 pm

    member aku punya no hp kena letak dalam ruangan ape ntah dalam gempak@utopia pastu ramai nak berkenalan (member aku tu lelaki tapi dalam gempak@utopia tu ada orang letak nama perempuan) wkakakaka

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 4:02 pm

    nak lagi hebat?ko print no hp dia besar2 pastu kotampal kat tiang lampu isyarat...jgn lupe letak nama timang-timangan dia "kami bukan nak tolong...kami ALONG" Twisted Evil


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by braderitam77 on Thu Feb 04, 2010 5:41 pm

    masa dulu2 pernah ler call no yg tertulis dlm jamban busstation muo...(bukan aku tapi kawan punya posmen adik ipar kakak tiri sepupu emak saudara dia)..last2 rupa2nya makcik jual roti canai yg selalu aku makan lepas keje pejabat tanah malam-Imatera(loy ko masa tu ada yerr..)...pehh kes dajal tul...niaya org tua tu...

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 5:45 pm

    braderitam77 wrote:masa dulu2 pernah ler call no yg tertulis dlm jamban busstation muo...(bukan aku tapi kawan punya posmen adik ipar kakak tiri sepupu emak saudara dia)..last2 rupa2nya makcik jual roti canai yg selalu aku makan lepas keje pejabat tanah malam-Imatera(loy ko masa tu ada yerr..)...pehh kes dajal tul...niaya org tua tu...
    woi nama aku ade plak jadi sebutan,weh bukan ko ke yang malam tu dgn muka cuak berdiri kat public phone?hahaha...by the way aku masa kat IMATERA tu lepas abis keja mlm kat pejabat tanah tu anis hantar aku balik terus...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    braderitam77
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 109
    Age : 39
    Location : org muo,duk kuantan(merantau le)
    Job/hobbies : potong sawit/main game n mancing
    Registration date : 25/03/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by braderitam77 on Thu Feb 04, 2010 5:59 pm

    ha ha ...anis iyerrr....(guna suara idung yer)

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Thu Feb 04, 2010 7:35 pm

    shopping complex mana??? aku nak masuk tandas situ nak tgk nombor handphone ko.

    pastu aku plak call ko..

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by TOYSЯUS on Thu Feb 04, 2010 7:37 pm

    ^ Ko gei ke?


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by ogGy on Thu Feb 04, 2010 11:46 pm

    Haha ...baik ko mintak direct kat sini jer superior... , buat apa nak susah2 p tandas yang dia kata tu .

    Gay ? Shocked


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by ZZT on Thu Feb 04, 2010 11:55 pm

    banyak2 orang apsal no tel kau terpilih untuk disemadikan kat dinding tandas tu.... isk isk isk, patut dikelatu org yang tulis tu, kau pi ler padam no kat dinding tu, naya betul tu.....

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Fri Feb 05, 2010 12:21 am

    aku nak menyakat la TS ni.. amik gmbr pintu tandas tu pastu upload.. aku nak tgk.. hehehehe..

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by AhmadSyazwan on Fri Feb 05, 2010 11:29 am

    lukenabeb
    member pedajal ni.klo ko dapat org tu ko belasah je.
    memg nak anaya orang

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Fri Feb 05, 2010 7:08 pm

    Superior wrote:shopping complex mana??? aku nak masuk tandas situ nak tgk nombor handphone ko.

    pastu aku plak call ko..


    kalau ko pompuan ok lah kot...hehe...kalau ko jantan, pepaham ajelah

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Fri Feb 05, 2010 7:21 pm

    ZZT wrote:banyak2 orang apsal no tel kau terpilih untuk disemadikan kat dinding tandas tu.... isk isk isk, patut dikelatu org yang tulis tu, kau pi ler padam no kat dinding tu, naya betul tu.....

    tadi pagi2 kul 9:55 pagi aku dah stanby dpn pintu shopping compleks tu...time ni org takde lagi so senanglah aku nak carik...tepat kul 10 pintu semua bukak so aku pun terus naik atas....

    pastu aku gilah naik tingkat paling atas (spt yg gay tu ckp), aku masuk every toilet tu...alhamdulillah takde no. aku...ada lah dua bilik yg berconteng no2 tel...tp no. aku takde....
    tkt 3 ngan 2 pun aku check alhamdulillah takde....

    aku cite ngan pakcik/makcik yg jaga toilet tu, dia kata tiap pagi mmg keje diorang tanggalkan/cuci pintu toilet yg berconteng2 tu...emmm tak taulah betul ke tak...kalau betul takkan ada dua tiga bilik yg berconteng lg....hehehe

    ZZT
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 114
    Location : MELAKA
    Job/hobbies : Banking/PC
    Registration date : 31/05/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by ZZT on Fri Feb 05, 2010 11:06 pm

    kiranya makciktu jadik penyelamat kau ler..... padam no tel tu...

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by loy_azloy on Sun Feb 07, 2010 4:19 pm

    ZZT wrote:kiranya makciktu jadik penyelamat kau ler..... padam no tel tu...
    aku takut makcik tu yang nak kacau ko kot?hahaha...lepas tu dia padam no ko sebab nak makan sorang ahahahahahahaha.......... Laughing


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Sun Feb 07, 2010 4:51 pm

    loy_azloy wrote:
    ZZT wrote:kiranya makciktu jadik penyelamat kau ler..... padam no tel tu...
    aku takut makcik tu yang nak kacau ko kot?hahaha...lepas tu dia padam no ko sebab nak makan sorang ahahahahahahaha.......... Laughing


    kot2 makcik tu punya anak lelaki tak??? wahaha

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by TOYSЯUS on Sun Feb 07, 2010 6:28 pm

    Dah kalau makcik tu punya laki macam mane?


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Hackezkk
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 147
    Age : 28
    Registration date : 06/05/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Hackezkk on Sun Feb 07, 2010 11:26 pm

    alaa..kalo gune nokia..install je block sms/call..setel

    Sponsored content

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Sponsored content Today at 9:09 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 9:09 am