Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Share

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:12 am

    salam bro sekalian....

    koranhg pernah kena dajal tak...saya baru2 ni dpt call dari sorang mamat ni ajak jumpa main!

    gile kapa??? dia ingat aku gay.???..aku tanya dia mana dpt no aku. dia kata kat toilet sebuah shopping compleks...aku tak tau lah apa yg tertulis kat toilet tu ttg ni....tp yg nyata pasal sex sama jenis....sialan betul....

    aku doakan sape yg pedajal aku tu mampos kena langgar lori...

    korang pernahg tak alami benda ni and apa tindakan korang buat???

    care to share....

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Thu Feb 04, 2010 3:20 am

    baca topik ni dah bleh buat aku gelak.. hehehe..

    tapi kesian jugak nasib ko. ni mesti kes ada org tak puas hati dengan ko ni kan..

    ada jugak org mcm ni minat hisap padahal sama jenis..

    ogGy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 897
    Age : 29
    Location : mu di mana ?
    Job/hobbies : geletek ginjal korang
    Registration date : 15/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by ogGy on Thu Feb 04, 2010 3:22 am

    Peh...kalau aku,aku terminate je line tu....tp sayanglah nak tukar no, haha p wat air jampi..tgk muka sape yang buat keje tu .


    --------------------------------------------
    Laman Farmasi Online kini berwajah baru , kunjungi sekarang dan dapatkan harga yang terbaik dari kami . Segalanya mudah...



    www.sentosa-online.com

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:26 am

    Superior wrote:baca topik ni dah bleh buat aku gelak.. hehehe..

    tapi kesian jugak nasib ko. ni mesti kes ada org tak puas hati dengan ko ni kan..

    ada jugak org mcm ni minat hisap padahal sama jenis..


    dgr dari suara kat h/p gila babi suara lelaki tulen...tapi tak sangka gay!?!


    camna nak buat ekk???

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:28 am

    ogGy wrote:Peh...kalau aku,aku terminate je line tu....tp sayanglah nak tukar no, haha p wat air jampi..tgk muka sape yang buat keje tu .


    takleh bro...no. ni no. carik makan aku....nilah no prospek aku selama ni...hehe...ada idea lain?

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Thu Feb 04, 2010 3:30 am

    takkan la dia asyik call ko je... mesti la bil dia naik nanti/kredit dia habis..

    tak payah jawab la panggilan tu.. kalau ko sayang no ko tu tak nak terminate just senyap je. lama2 org tu tak layan. kalau ko jenis tukar2 nombor, apa ada hal kan? beli simkad baru...

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:32 am

    Superior wrote:takkan la dia asyik call ko je... mesti la bil dia naik nanti/kredit dia habis..

    tak payah jawab la panggilan tu.. kalau ko sayang no ko tu tak nak terminate just senyap je. lama2 org tu tak layan. kalau ko jenis tukar2 nombor, apa ada hal kan? beli simkad baru...


    ko kena fikir luas sikit...mmg aku takkan answwer lagi call dia....TAPI apa pandangan dan perspektif org lain yg masuk toilet tu (yg straight) yg kenal no. tu no. aku!?!?!....nanti dia ingat aku yg tulis kat toilet tu....

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Thu Feb 04, 2010 3:34 am

    tak pun bila no tu naik je kat hp ko, suruh sesape pompuan jawabkan panggilan. nanti gay tu dgn suara pompuan je confirm dia tak layan. maklumlah dia berkenan bende yg dah ada pada diri sendiri pada org lain.. kita yg normal ni mestila berkenan benda yg takde pada diri kita..

    suruh la pompuan tu cakapkan yg sebelum ni(ko) tu abang ke. ni nombor milik saya(pompuan)...

    Superior
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 376
    Age : 30
    Location : Johor Bahru
    Job/hobbies : Student/Surf Internet
    Registration date : 13/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Superior on Thu Feb 04, 2010 3:35 am

    contact gay tu.. tanya dia tandas mana dia jumpe tu.. pastu ko liquid la padam nombor ko kat pintu tandas tu??? (boleh pakai ke cara ni???)

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:41 am

    tu kalau ada yg call...kalau yg just kenal no. tu no. aku, what is in their mind???...mesti dia fikir yg aku yg tulis....

    aku ada sms mamat tu tanya dia, toilet kat tingkat berapa...mula2 dia tak reply sms aku...pastu aku sms lagi aku tulis "aku ada kenal sorang budak ni dia mmg gay, nanti aku kasi no. lu kat dia"
    - pastu baru dia balas (dia call balik) then dia ckp laa kat tkt bape dia jumpa no. aku...

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 3:46 am

    Superior wrote:contact gay tu.. tanya dia tandas mana dia jumpe tu.. pastu ko liquid la padam nombor ko kat pintu tandas tu??? (boleh pakai ke cara ni???)

    apa yg ada dlm kepala otak ko sama mcm aku....lepas aje dia call aku ajak main tu, aku mmg ada tanya tandas tkt berapa dan area mana semua... Evil or Very Mad

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 9:02 am

    mesti ko ade buat hal kat mana2 budak,cuba ko fikir balik dgn sape yang ko ade gaduh or tak puas hati...pastu ko conteng pulak no org yang ko tak puas hati tu hahaha...


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 10:21 am

    loy_azloy wrote:mesti ko ade buat hal kat mana2 budak,cuba ko fikir balik dgn sape yang ko ade gaduh or tak puas hati...pastu ko conteng pulak no org yang ko tak puas hati tu hahaha...


    ok aku nak cerita sikit....aku ada lepak ngan member aku sorang ni...tapi aku taknak lah tuduh dia just syak gitu2 aje...aku kenal dia pun dah lebih 10 tahun dah tau sgt dah peel dia camna...

    aku ada lepak ngan dia (seminggu lepas) kat kedai mamak kitorang ada borak pasal....emmm malu siot nak tulis...wahaha...ada borak pasal g-spot pompuan...hwahahaha....tp sebelum sembang pasal g-spot tu aku borak benda lain...borak punya borak terborak pasal secret admirer ni....sbb aku ada dpt banyak sms dari sorang admirer yg tah dari mana dpt no. aku....admirer ni kenal aku tapi aku tak kenal dia....hehehe pastu borak pulak pasal no. h/p ni....aku ckp ngan member aku....no. h/p ni ko takleh nak kasi kat sebarang org sbb kekadang ada org salah guna contoh mcm tulah, letak no. kat toilet utk khidmat sex ni....

    pastu kitorang pun sambunglah borak pasal g-spot ni...dlm diskusi ni, aku berdebat baik punya ngan dia....kitorang sampai sindir menyindir, kutuk mengutuk antara satu sama lain disebabkan perkara ni sbb dia beri fakta yg salah ttg g-spot tp bila aku ckp, dia seboleh2 deny kan fakta ttg tu...

    pastu beberapa hari pastulah aku dpt call dari mamat songsang tu!!!!

    sebelum ni aku tak pernah dpt call mcm tu....gila terperanjat aku...heh

    korang rasa dia ke pedajal tu atau kebetulan????

    dulu aku ada dpt ugutan dari seseorang pasal dia ckp aku rampas awek dia....tp bila masa je aku rampas awek dia....muka awek dia pun aku tak kenal....disebabkan aku rasa dia mcm serkap jarang (aku rasa dia kenal aku), aku sound balik kat dia dlm keadaan cuak juga time tu...aku kata kalau lu ada telo, dtglaa sini semuka...pastu dia tak call dan takde pulak org dtg serang aku....heh

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by raidizh AR on Thu Feb 04, 2010 10:27 am

    ooo... ak pnh kne.. tapi laki tu kol ajak sembang la, apela... ak tnye mane jmpe no ak, die kate jmpe kat public fon, ade tulis..

    last2 ak marah die "xde adab ke kol org maghrib2 hah?!" die bule reply, "kang pukul 10 saya kol awak balek ea?"

    ak trus off fon.. lantak ko.. da la mase tu ak baru tingkatan 5.. sengal


    --------------------------------------------

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 10:34 am

    raidizh AR wrote:ooo... ak pnh kne.. tapi laki tu kol ajak sembang la, apela... ak tnye mane jmpe no ak, die kate jmpe kat public fon, ade tulis..

    last2 ak marah die "xde adab ke kol org maghrib2 hah?!" die bule reply, "kang pukul 10 saya kol awak balek ea?"

    ak trus off fon.. lantak ko.. da la mase tu ak baru tingkatan 5.. sengal

    kat public fon yg dia jumpa tu tulis camna??? khidmat sex ker?...

    mmg celaka org yg camni takde life....hidup susahkan org

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by bazsh on Thu Feb 04, 2010 10:35 am

    Haha...nak tergelak aku baca cerita2 ni
    Tension gak kalo kena pedajal mcm ni

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by raidizh AR on Thu Feb 04, 2010 10:39 am

    xde pulak ak tnye, tapi kalo kes cmni, jangan layan je, nnt die senyap la.. kalo ko rase nak tuka ni fon, tuka je..

    nnt ad la ALLAH balas balek perbuatan org xbertggungjawab tu


    --------------------------------------------

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 10:42 am

    raidizh AR wrote:xde pulak ak tnye, tapi kalo kes cmni, jangan layan je, nnt die senyap la.. kalo ko rase nak tuka ni fon, tuka je..

    nnt ad la ALLAH balas balek perbuatan org xbertggungjawab tu

    mmg aku tak akan layan bro...tp macam yg aku ckp sebelum ni, apa reaksi dan perspektif org2 lain yg ternampak no. tel aku tu kat tandas tu??? - maksud aku org2 yg kenal no. ni no aku....

    luqolas
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 101
    Age : 31
    Location : Seremban
    Job/hobbies : PC Gaming
    Registration date : 17/05/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by luqolas on Thu Feb 04, 2010 10:50 am

    aku rasa ko bgtau sesapa yg kenal ko pasal menda nih. so that diorang akan lebih berhati. at least diorg dah diingat yg ko dah kene dajal dan bukan atas kehendak ko, x de la in case ada antara kenalan2 ko yg ternampak number ko kat situ akan buat assumption melulu. bgtau ler memember ke, sedara-mara ke melalui email atau sms ke. atau biler jumpa sesapa sedara ko, kalo tringat leh ler cerita. apa2 pun banyak2kan bersabar, semoga sapa yg buat dajal ni bertobat. inshaAllah.

    Miss U.A
    Ahli
    Ahli

    Gender : Female Number of posts : 831
    Registration date : 21/07/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Miss U.A on Thu Feb 04, 2010 11:01 am

    Lambo wrote:salam bro sekalian....

    koranhg pernah kena dajal tak...saya baru2 ni dpt call dari sorang mamat ni ajak jumpa main!

    gile kapa??? dia ingat aku gay.???..aku tanya dia mana dpt no aku. dia kata kat toilet sebuah shopping compleks...aku tak tau lah apa yg tertulis kat toilet tu ttg ni....tp yg nyata pasal sex sama jenis....sialan betul....

    aku doakan sape yg pedajal aku tu mampos kena langgar lori...

    korang pernahg tak alami benda ni and apa tindakan korang buat???

    care to share....

    nk tny sket?? ramai ke yg kol @ die sorg je yg kol ckp psl sex2 nih....
    pd aku la kn, kalo die sorg je..tak mungkin no ko tuh ade kt mne2 toilet....(maybe rekaan semata2)
    mungkin die dpt dr mana2 sumber (nih ko kene cek sendri arr dr mne kn)
    sbb biasanye no kalo dipublish kn dtempat awam nih, ramai je yg kol....
    kalo ye die tipu, so ko takyah riso sgt...bo layan mamat gile sex tuh..
    taktau la kn...nih juz pendapat aku...

    loy_azloy
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1513
    Age : 35
    Location : Muo/Putrajaya
    Job/hobbies : DOF/bela kelisa
    Registration date : 23/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by loy_azloy on Thu Feb 04, 2010 11:03 am

    jgn risau la,aku rasa benda ni sebulan lebeh aje jadi,lama2 hilanglah sendiri,yang ko gatal2 cerita pasal G-spot pompuan kan dah kena,gatal sungguh...hah rasakan ubat kuat!
    hahahaha.....(ko conteng la no hp member ko tu pulak ahahaha...kalau dia cari ko bermaksud mmg sah2 dialah org yang conteng...lagipun logik jugak sebab korang pun suke borak benda2 mcm tu,maka tak hairanlah member ko boleh buat benda2 mcm tu...
    sekian.


    --------------------------------------------
    Gintoki Sakata : "When something falls at my feet...the least i can do is pick it up"
    mari beramal dengan hanya RM10
    klik kat sini http://putera.forumotion.com/aktiviti-f15/projek-kutipan-dana-wakaf-pelaburan-untuk-akhirat-t6036.htm
    ------------------------------------------------------------
    currently take care my Green Base Arowana and mastered RC heli


    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 11:14 am

    Miss U.A wrote:
    Lambo wrote:salam bro sekalian....

    koranhg pernah kena dajal tak...saya baru2 ni dpt call dari sorang mamat ni ajak jumpa main!

    gile kapa??? dia ingat aku gay.???..aku tanya dia mana dpt no aku. dia kata kat toilet sebuah shopping compleks...aku tak tau lah apa yg tertulis kat toilet tu ttg ni....tp yg nyata pasal sex sama jenis....sialan betul....

    aku doakan sape yg pedajal aku tu mampos kena langgar lori...

    korang pernahg tak alami benda ni and apa tindakan korang buat???

    care to share....

    nk tny sket?? ramai ke yg kol @ die sorg je yg kol ckp psl sex2 nih....
    pd aku la kn, kalo die sorg je..tak mungkin no ko tuh ade kt mne2 toilet....(maybe rekaan semata2)
    mungkin die dpt dr mana2 sumber (nih ko kene cek sendri arr dr mne kn)
    sbb biasanye no kalo dipublish kn dtempat awam nih, ramai je yg kol....
    kalo ye die tipu, so ko takyah riso sgt...bo layan mamat gile sex tuh..
    taktau la kn...nih juz pendapat aku...

    dia sorang aje buat masa ni....tulah aku pelik, seminggu selepas aku lepak ngan member aku (refer post No. 13 page 1), aku dpt call mcm ni...

    betul jugak ckp bro....

    emmm....aku ingat gini, aku nk try buat2 tanya member aku tu ada tak dia gi shoppng compleks di sekian2 hari...aku nak buat2 ckp, minggu lepas aku nampak ko kat shopping compleks ni...aku nk tgk apa dia jawab....kalau dia kata ada gi sana, maybe dia orgnya....

    aku actually serba salah nk ke taknak gi toilet tu padam no. aku tu....takkan nak masuk setiap pintu jamban carik kan??? nanti ada yg pk lain pulak....

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 11:15 am

    luqolas wrote:aku rasa ko bgtau sesapa yg kenal ko pasal menda nih. so that diorang akan lebih berhati. at least diorg dah diingat yg ko dah kene dajal dan bukan atas kehendak ko, x de la in case ada antara kenalan2 ko yg ternampak number ko kat situ akan buat assumption melulu. bgtau ler memember ke, sedara-mara ke melalui email atau sms ke. atau biler jumpa sesapa sedara ko, kalo tringat leh ler cerita. apa2 pun banyak2kan bersabar, semoga sapa yg buat dajal ni bertobat. inshaAllah.


    idea yg bagus....terima kasih bro....

    Lambo
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 23
    Location : Republic Cinta
    Job/hobbies : Posted Own Affiliation
    Registration date : 26/11/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Lambo on Thu Feb 04, 2010 11:18 am

    loy_azloy wrote:jgn risau la,aku rasa benda ni sebulan lebeh aje jadi,lama2 hilanglah sendiri,yang ko gatal2 cerita pasal G-spot pompuan kan dah kena,gatal sungguh...hah rasakan ubat kuat!
    hahahaha.....(ko conteng la no hp member ko tu pulak ahahaha...kalau dia cari ko bermaksud mmg sah2 dialah org yang conteng...lagipun logik jugak sebab korang pun suke borak benda2 mcm tu,maka tak hairanlah member ko boleh buat benda2 mcm tu...
    sekian.


    hehehe biasalah bro dah nama pun lelaki....macam tak biasa...kecian kat aku....

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by TOYSЯUS on Thu Feb 04, 2010 12:00 pm

    Ha'a, buat macam yang loy cakap tu. Tapi tukar skit, jgn conteng nombor dia dulu, x baik, kalau salah org naya je.
    Cuba try, menyamar jadi gay (atau suruh kawan lain nyamar).
    Call no. member yang disyaki tu dan cakap la "blablabla" tu (guna nombor yg dia x kenal).
    Kalau dia tanya mana dapat nombor dia cakap la dapat kat toilet shopping complex.

    Esok kalau dia cari n tuduh ko conteng nombor dia kat toilet, maknanya dia la yang conteng nombor ko kat toilet tu dulu.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: pernah kena DAJAL? - no. tel ada kat toilet tulis 'khidmat seks' dll....

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am