Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Share

    rafael88
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 13
    Registration date : 09/03/2009

    [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by rafael88 on Mon Mar 09, 2009 4:37 pm

    alo2.. ade x sape2 kat sini yg tau sape yg dlu kat PDC ade jual hard disc 1TB seagate barracuda under Jual Beli nye section? cmner ek nk contact dier?
    huhu.. thanks

    antujawi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 47
    Age : 31
    Location : parit buntar to KL
    Registration date : 13/02/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by antujawi on Tue Mar 10, 2009 12:38 am

    saudara jamal tu ker?
    aku ada la no fon dia coz aku ada deal dgn dia.
    kalau betul dia n ko nak msg aku 012-5558574

    monaswa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 6
    Location : penang
    Registration date : 10/03/2009

    tanya

    Post by monaswa on Tue Mar 10, 2009 11:57 pm

    Salam,

    Adakah dia masih aktif kerana setelah Putera.com alami masalah ,tidak ada lagi threadnya.

    Sekian, terima kasih

    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by ahaksz28 on Sun Mar 29, 2009 12:52 pm

    salam

    berapa harga 1TB saudara jamal tu jual?
    beminat juga nak menambah lagi kapasiti ni..
    hampir penuh dah ni..hehe


    --------------------------------------------


    wanr
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 26
    Registration date : 28/02/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by wanr on Sun Mar 29, 2009 5:01 pm

    itu la.. mana la jamal ni.. aku pun berminat nak tambah lg hard disk aku.. jamal.. oo jamal..

    ScareCreW
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 357
    Registration date : 17/03/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by ScareCreW on Mon Mar 30, 2009 10:55 am

    bukankah sea gate 1tb ni ada problem ?

    antujawi
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 47
    Age : 31
    Location : parit buntar to KL
    Registration date : 13/02/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by antujawi on Tue Apr 21, 2009 11:05 pm

    ScareCreW wrote:bukankah sea gate 1tb ni ada problem ?

    maaf la. tak tahu plak aku pasal tu. aku deal dengan saudara jamal tu 5 biji sejak raya cina ari tu.
    aku pakai satu je lagi empat membe aku punya.
    aku punya ok je, takde plak problem. membe2 aku pon tak cakap pape pon.

    rasanya takde masalah kot. aku tak tahu lah rakan putera lain yang beli dengan diA macam mana.

    dia pon dah lama tak join putera.
    aku pon tak tahu kenapa.
    tapi aku ada la no fon dia

    LembuOrange
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 21
    Registration date : 26/04/2009

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by LembuOrange on Mon Apr 27, 2009 11:31 am

    kalo prob pon amik laa WD

    Sponsored content

    Re: [WTB] 1TB seagate barracuda yg dlu ade jual kat PDC

    Post by Sponsored content Today at 8:16 pm


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 8:16 pm