Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya

    Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Share

    php
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 12
    Registration date: 10/11/2009

    Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by php on Tue Feb 02, 2010 9:01 am

    Rahsia Buat Duit dgn Jus Jambu Batu
    Panduan Lengkap Niaga Jus Jambu
    Modal Ciput Untung Berbaloi-baloi
    Dapatkan Rahsia Jual Jus Jambu
    Klik banner utk info:


    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender: Male Number of posts: 755
    Location: Terengganu
    Registration date: 07/03/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by johnburn on Tue Feb 02, 2010 11:50 am

    kat sini pn dh terbongkar dh:
    http://putera.forumotion.com/e-income-f10/rahsia-bisnes-jus-jambu-batu-t6141.htm

    xyah la bukak thread same byk2 kali


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    OngBok
    Moderators
    Moderators

    Gender: Male Number of posts: 729
    Location: Dungun Terengganu
    Job/hobbies: Pesara JKR
    Registration date: 18/02/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by OngBok on Tue Feb 02, 2010 1:27 pm

    terdesak ker?


    --------------------------------------------
    =====================================================
    http://www.photoshopessentials.com/
    http://www.megaleech.eu/index.php
    https://connectnow.acrobat.com/oxxxo2009

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender: Female Number of posts: 1269
    Age: 30
    Location: Bayan Baru Penang
    Job/hobbies: Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date: 10/06/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by akuccputsedut on Tue Feb 02, 2010 3:23 pm

    johnburn wrote:kat sini pn dh terbongkar dh:
    http://putera.forumotion.com/e-income-f10/rahsia-bisnes-jus-jambu-batu-t6141.htm ---> dah delete yang nih

    xyah la bukak thread same byk2 kali

    TT minta tolong yek..jangan buka banyak2 thread...1 dah cukup laa... update jer laa thread yang 1 nih....


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    php
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 12
    Registration date: 10/11/2009

    Panduan Lengkap Niaga Jus Jambu

    Post by php on Thu Feb 11, 2010 4:58 am

    Panduan Lengkap Niaga Jus Jambu
    Modal Ciput Untung Berbaloi-baloi
    Dapatkan Rahsia Jual Jus Jambu
    Klik banner utk info:


    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender: Male Number of posts: 1571
    Age: 27
    Location: Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies: Pembunuh
    Registration date: 27/02/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by TOYSЯUS on Thu Feb 11, 2010 12:11 pm

    Dah banyak kali ko kena warn supaya tak buka banyak topik sama kan php?
    Tapi ko still buat jugak.

    Mulai hari ni aku ban ko selama 1 minggu.
    Next time ko buat lagi, aku ban ko permanently.

    Sekian.
    -TOYSЯUS-
    Topic merged.
    -TOYSЯUS-


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender: Male Number of posts: 755
    Location: Terengganu
    Registration date: 07/03/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by johnburn on Thu Feb 11, 2010 12:55 pm

    Aku agak si php ni mmg xbaca pn
    dia msuk, bukak thread br, paste, blah

    lama2 nt msuk lg, paste lg blah
    bgtu je la dh mcm bot
    kl bnda berguna xpe la jgak


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    tunfaris88
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts: 60
    Registration date: 04/01/2010

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by tunfaris88 on Thu Feb 11, 2010 1:34 pm

    haha..memang sakit ati la kalo cm ni..haha...close je thread ni..habis cite.

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender: Female Number of posts: 1269
    Age: 30
    Location: Bayan Baru Penang
    Job/hobbies: Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date: 10/06/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by akuccputsedut on Thu Feb 11, 2010 2:40 pm

    tunfaris88 wrote:haha..memang sakit ati la kalo cm ni..haha...close je thread ni..habis cite.
    tu laa pasal aku dah delete satu thread dia nih...lagi buka thread baru daa...

    takper bagi peluang dia nak cari income kat putera nih dulu.....pas abis 1 minggu kena ban nih tgk camner...kalau dia buat hal lagi...delete arrr dia nya thread... takder pape info pun...

    Tuan Tanah kalau nak wat iklan jer hang leh register kat site nih... CLIK SINI yang buh ler iklan banyak mana pun tak kisah nya...

    jangan nak menyemak kat buka thread banyak2 kat sini....


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

    silentfox
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender: Male Number of posts: 132
    Location: Bergiat aktif ketika malam!
    Job/hobbies: Layan bola especially EPL!
    Registration date: 18/06/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by silentfox on Thu Feb 11, 2010 11:09 pm

    akuccputsedut wrote:
    Tuan Tanah kalau nak wat iklan jer hang leh register kat site nih... CLIK SINI yang buh ler iklan banyak mana pun tak kisah nya...

    affiliate link spotted...
    pirat

    akuccputsedut
    Moderators
    Moderators

    Gender: Female Number of posts: 1269
    Age: 30
    Location: Bayan Baru Penang
    Job/hobbies: Programmer Analyst (oracle form,report,database,,jsp)
    Registration date: 10/06/2009

    Re: Rahsia Jual Jus Jambu Terbongkar!

    Post by akuccputsedut on Thu Feb 11, 2010 11:38 pm

    silentfox wrote:
    akuccputsedut wrote:
    Tuan Tanah kalau nak wat iklan jer hang leh register kat site nih... CLIK SINI yang buh ler iklan banyak mana pun tak kisah nya...

    affiliate link spotted...
    pirat

    bukan affiliate link laa...takkan aku lak tak baca rules..biar betul...huhuhuhuhu


    --------------------------------------------
    blog aku : http://qhaseeh.blogspot.com
    Nak Beli Perfumes : http://myperfumes.via.my
    Nak senang topup : http://businesprepaid.via.my
    Nak makan sambil jana duit : http://islandredcafe.via.my

    Download E-Book Percuma : http://rajakamil.via.my

    Download 20 E-Book Percuma : http://20produkPercuma.via.my

      Current date/time is Wed Oct 01, 2014 1:57 pm