Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Share

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Post by wanjihan on Mon Mar 09, 2009 4:03 am

    asal nya laptop ni win vista, aku tk suka vista so aku format balik....

    semua driver dpt cr, just bluetooth jer yg tkjmpa2 sampai ke hari ni..

    ada sesape bleh tlg?? model Compaq V3000 3418AU

    tq

    shaiful
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 7
    Registration date : 03/03/2009

    Re: WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Post by shaiful on Fri Mar 13, 2009 3:56 pm

    cuba ko tgk kat cni http://www.gilablog.com/archive/index.php/t-938.html

    adzarfa
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 50
    Registration date : 19/02/2009

    Re: WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Post by adzarfa on Fri Mar 13, 2009 9:45 pm

    Keluaran baru Compaq memang dikhaskan dgn os vista. Jgnlah pening2 nak cari driver utk bluetooth dia...; susah nak dpt. (Itu pengalaman sendiri). Kalau nak gak guna XP, gunakan je usb bluetooth...; cucuk and auto detect. Settle...


    Jangan tertipu pada apa yang kita sendiri tak tau.

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Post by wanjihan on Mon Mar 16, 2009 1:08 pm

    huhuhu.. aku dh jmpa driver ni. mmg ssah ah.... sbb OS asal dia vista, aku dh hate dgn vista ni.. lgsung tk best... nk wat keje pun susah. naik pakai xp, ringan dan user friendly...

    Sponsored content

    Re: WinXP bluetooth driver for Compaq V3000 3418AU

    Post by Sponsored content Today at 8:32 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:32 pm