Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    nape icon tak ada..!! meh tolong!!

    Share

    grine
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 2
    Registration date : 30/12/2009

    nape icon tak ada..!! meh tolong!!

    Post by grine on Tue Jan 26, 2010 1:07 pm





    siapa yang boleh tolong fix ne problem meh tolong aku .. T.T smua icon pun hilang.. pening nak cari fail ne .. =.-
    share kat kita org ..

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: nape icon tak ada..!! meh tolong!!

    Post by johnburn on Tue Jan 26, 2010 1:33 pm

    Try ni dulu:
    http://windowsxp.mvps.org/utils/ShellIconFix.zip


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    Hiruka
    Ahli
    Ahli

    Gender : Male Number of posts : 887
    Age : 31
    Location : X: 9956 Y: 6544
    Job/hobbies : PC Maniac
    Registration date : 02/03/2009

    Re: nape icon tak ada..!! meh tolong!!

    Post by Hiruka on Tue Jan 26, 2010 5:06 pm

    Assalamualaikum,

    Optional leh guna TuneUp Utilities gak..Ade option untuk repair startup, Windows Icon etc.. Laughing

    p/s: Lawa Rainlendar tu.. Razz

    Sponsored content

    Re: nape icon tak ada..!! meh tolong!!

    Post by Sponsored content Today at 4:25 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 4:25 am