Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Servis PERCUMA design website (joomla)

    Share

    PLW
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 26/01/2010

    Servis PERCUMA design website (joomla)

    Post by PLW on Tue Jan 26, 2010 5:24 am

    Salam,sempena baru pembabitan aku dalam dunia web developer dan bisnes ni,aku perlukan 2 orang sahaja untuk membina laman web menggunakan cms joomla.aku nak buat web e-commerce(virtuemart) dan lagi satu web biasa.

    upah memang free je.korang perlu bagi aku hosting dan aku akan design ikut kreativiti aku.aku akan buat smpi korang puas pirat

    so sape minat dptkan servis percuma aku ni,add ym : perekalamanweb

    wan c++
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 6
    Age : 26
    Location : wangsa maju
    Job/hobbies : student mmc
    Registration date : 18/01/2010

    Re: Servis PERCUMA design website (joomla)

    Post by wan c++ on Tue Jan 26, 2010 12:56 pm

    so kalo nk join camne?
    pe prosidure..?

    habib
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 2
    Age : 44
    Location : Red Land
    Job/hobbies : Surfing
    Registration date : 24/04/2009

    Re: Servis PERCUMA design website (joomla)

    Post by habib on Tue Jul 27, 2010 2:11 pm

    macam mana nak wat web utk jualan produk kita
    contohnya kain tudung kain pasang produk kesihatan
    ada sesape leh tolong dak

    Sponsored content

    Re: Servis PERCUMA design website (joomla)

    Post by Sponsored content Today at 10:57 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:57 am