Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    perlukan bantuan.. TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Modem Router

    Share

    mickeyrat
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 25/01/2010

    perlukan bantuan.. TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Modem Router

    Post by mickeyrat on Mon Jan 25, 2010 9:22 pm

    sape2 bleh tolong? aku nak restart modem aku tapi aku terclick back to factory setting.. so semua setting lama ilang and aku tak leh nak connect to the internet.. sape2 bleh bantu aku mcm mana nak set balik modem router ni? dari pada username and password...
    anywway, aku guna streamyx.. aku dah try isi balik username and password but kat atas tu die ade tanya nama rangkaian.. aku patut letak streamyx je or ade name specific die? sorry aku buntu..

    HelpDesK
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 188
    Location : Kuala Lumpur
    Job/hobbies : Tech Support
    Registration date : 02/05/2009

    Re: perlukan bantuan.. TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Modem Router

    Post by HelpDesK on Tue Jan 26, 2010 11:58 am

    nama connection tu agaknya... letak je apa2

    anakberudu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 279
    Age : 38
    Location : langkawi
    Registration date : 01/03/2009

    Re: perlukan bantuan.. TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Modem Router

    Post by anakberudu on Wed Jan 27, 2010 7:25 pm

    modem ko cam aku kot,, kaler putih ek.. kalau nak senang setting guna jek Cd yg dia kasi. ikot step jek.. skali wireless skalik boleh setting pakai cd tuh

    Sponsored content

    Re: perlukan bantuan.. TP-LINK 54M Wireless ADSL2+ Modem Router

    Post by Sponsored content Today at 6:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 6:40 pm