Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Penting : Masalah user Putera ni..

    Share

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    Penting : Masalah user Putera ni..

    Post by malaynux on Thu Jan 21, 2010 5:04 pm

    Salam..

    Malas sebenarnya nk cakap panjang..

    Buka je topik laptop, ramai yg pakat2 tanya driver la, camna nk install windows la.

    Padahal benda ni dah di bincangkan dalam topik yg lepas2..

    Cuba try guna fungsi Search kat atas tu..

    http://putera.forumotion.com/search.forum

    Kalau nk tanya pasal driver CQ40-XXXAU, taip aje CQ40. Try2 la guna fungsi tu..

    Kalau buka topik yang lepas2.. banyak dah di tunjuk ajar, dan banyak juga link2 ke web2 dan blog2 yg bincangkan perihal laptop..

    Rasanya otai2 malas jugak nk ulang benda yang sama.. aku pon malas jugak.

    Try search dulu, kalau takda/atau tak jalan/atau tak jadi..baru buka topic

    Wassalam....

    Macam mod lak aku ni.. wahwawhawahwaaw... What a Face

    skyzline_91
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 34
    Age : 29
    Location : KayBee,Qelate
    Job/hobbies : Gigit PenDrive
    Registration date : 25/02/2009

    Re: Penting : Masalah user Putera ni..

    Post by skyzline_91 on Thu Jan 21, 2010 5:28 pm

    off topic sket...refer to siggy malaynux....(demo x igt deh??kawe raso srupo ajim kelih jah...ko demo doh hok tubik make kb mall aritue)

    blik kepada topic...btul gak kata malaynux tue...try seacrh sblum bukak thread bru..nanti x org nak follow up sbb mende sama asyik ulan..

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: Penting : Masalah user Putera ni..

    Post by TOYSЯUS on Thu Jan 21, 2010 5:37 pm

    Terima kasih malaynux atas peringatan.


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    Sponsored content

    Re: Penting : Masalah user Putera ni..

    Post by Sponsored content Today at 8:28 am


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:28 am