Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Share

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Post by nakal on Wed Jan 20, 2010 3:38 pm

    hai kawan2 semua

    laptop bini aku dia nak guna windows 7. agak boleh tak. model seperti diatas

    ayoi
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1090
    Age : 86
    Registration date : 04/03/2009

    Re: laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Post by ayoi on Thu Jan 21, 2010 6:53 pm

    kalau wat upgrading boleh ke. vista upgrade ke w7 boleh ke ? tak pernah cuba lagi...


    kalau nak guna w7 fresh install ..cuba download dulu driver for w7 ngan cari part hardware drive v3611au.

    cth NVIDIA MCP67M Graphics/Video Driver for w8
    conexxant hda w7
    AuthenTec Inc. AES2501A Fingerprint Driver
    ALPS
    broadcom network model apa. utk w7


    --------------------------------------------
    ku mencuba survey
    Don't break my heart

    neutron
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 461
    Registration date : 08/03/2009

    Re: laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Post by neutron on Fri Jan 22, 2010 1:53 am

    boleh je.. driver ko blh guna driver vista.. kalau install win 7 driver QLB je yg x blh nak install.. tp QLB tu boleh guna je.. aku disable je driver tu.

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    Re: laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Post by nakal on Sat Jan 23, 2010 12:22 pm

    terima kasih kawan2 yang bntu...aku nak install jap lagi nie. sibuk sikit skang. maklumlah bini dah 2

    Sponsored content

    Re: laptop copaq preserio v3614au boleh masuk windows 7 tak

    Post by Sponsored content Today at 10:57 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:57 am