Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    laptop tatiba mouse pad dan key board tak fungsi

    Share

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    laptop tatiba mouse pad dan key board tak fungsi

    Post by nakal on Tue Jan 19, 2010 6:05 pm

    semalam kawan aku bawak laptop dia sebab dia kata tak leh guna mouse pad dan keyboard. dia kata ini tarjadi bila bini dia cuba install celcom broadband. sebelum nie dah jadi mcm tue tapi adik dia fomat semula ok boleh guna. pas tu bila bini dia nak install celcom broadband dia jadi semula. aku try nak restore tapi tak jumpa cari kat ne. laptop dia guna windows vista home premium. laptop jenama acer. nak buat cam ne yerk. aku bab laptop nie kurenn tahu sangat

    nakal
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 241
    Age : 38
    Job/hobbies : penolong pegawai perubatan
    Registration date : 20/02/2009

    Re: laptop tatiba mouse pad dan key board tak fungsi

    Post by nakal on Wed Jan 20, 2010 3:36 pm

    takde siapa nak bagi pendapat ke kesian kawan aku tue

    azri90
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 88
    Location : Subang
    Job/hobbies : Sakat adik techik pempuan aku
    Registration date : 03/03/2009

    Re: laptop tatiba mouse pad dan key board tak fungsi

    Post by azri90 on Thu Jan 21, 2010 9:50 pm

    Try masuk safemod??

    Sponsored content

    Re: laptop tatiba mouse pad dan key board tak fungsi

    Post by Sponsored content Today at 4:09 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:09 pm