Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Share

    aryala
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 21
    Age : 33
    Location : kuala lumpur
    Job/hobbies : main mafia war
    Registration date : 19/01/2010

    macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by aryala on Tue Jan 19, 2010 2:24 pm

    diharap dapet menolong....
    asyik kluar buy on line.....
    pitis x brape nak cukop...

    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by ahaksz28 on Tue Jan 19, 2010 2:28 pm

    hmm..actually kena tolong macam mana ni? guide untuk membeli atau guide untuk biskot tawar?


    --------------------------------------------


    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by Datuk_Seri on Wed Jan 20, 2010 1:44 am

    tak pernah pulak dengar license free untuk norton. Kalau nak licence, beli jer yang original. Kalau pitih tak cukup, pakai je avira free antivirus macam aku. dah memadai..


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

    DevGuy
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 90
    Registration date : 16/03/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by DevGuy on Wed Jan 20, 2010 9:52 pm

    aku ada satu licence utk norton.kalau ko nak leh beli dari aku.huhah hu hahahah

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by bazsh on Wed Jan 20, 2010 10:50 pm

    Ahaks
    TS nak mintak orang bg sedekah license pree ka?
    Pakai Avira @ Avast pun ok dah bro kalo pitih xdok

    aryala
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 21
    Age : 33
    Location : kuala lumpur
    Job/hobbies : main mafia war
    Registration date : 19/01/2010

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by aryala on Fri Jan 22, 2010 2:19 pm

    tapi dulu member aku ade masok satu website bule cari semua no licence untuk semua
    anti virus...
    nie aku musykil nie......
    ape website to....

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by johnburn on Fri Jan 22, 2010 3:28 pm

    Sini tidak dibenarkan bincang psal bnde ni sbb illegal.


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    aryala
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 21
    Age : 33
    Location : kuala lumpur
    Job/hobbies : main mafia war
    Registration date : 19/01/2010

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by aryala on Fri Jan 22, 2010 4:08 pm

    ahaksz28 wrote:hmm..actually kena tolong macam mana ni? guide untuk membeli atau guide untuk biskot tawar?

    guide untuk biscuit tawar.....
    cam mane???
    kot bule dapet semua kot..
    untung gak...
    skali dgn win7 ultimate install without licence key...

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 29
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by TOYSЯUS on Fri Jan 22, 2010 4:27 pm

    aryala wrote:
    ahaksz28 wrote:hmm..actually kena tolong macam mana ni? guide untuk membeli atau guide untuk biskot tawar?

    guide untuk biscuit tawar.....
    cam mane???
    kot bule dapet semua kot..
    untung gak...
    skali dgn win7 ultimate install without licence key...
    johnburn wrote:Sini tidak dibenarkan bincang psal bnde ni sbb
    illegal.
    Biskut Tawar, Biskut Marry, Gula Batuk semuanya adalah bahan yang tak boleh dibincangkan di Forum Putera.

    dans kam
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 172
    Age : 35
    Location : Wangsa Maju
    Job/hobbies : PHP
    Registration date : 19/02/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by dans kam on Fri Jan 22, 2010 8:14 pm

    TOYSЯUS wrote:Biskut Tawar, Biskut Marry, Gula Batuk semuanya adalah bahan yang tak boleh dibincangkan di Forum Putera.

    Dah diorang x baca peraturan berforum kat Putera.com..

    Mcm ni la jadinye.. Sibuk buka topik pasal mende2 larangan ni..

    Kalo google je kan senang..

    johnburn
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 755
    Location : Terengganu
    Registration date : 07/03/2009

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by johnburn on Fri Jan 22, 2010 10:32 pm

    Topik ditutup


    --------------------------------------------

    tahukah kamu saat kamu menangis
    adalah air mata ku yang jatuh berlinang
    tahukah kamu saat kamu tersakiti
    adalah aku yang pertama terluka
    Jangan Klik

    Sponsored content

    Re: macam mane nak dapat kan licence free untuk norton anti virus

    Post by Sponsored content Today at 8:30 pm


      Current date/time is Mon Dec 05, 2016 8:30 pm