Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Share

    izwanensem
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 129
    Registration date : 08/06/2009

    Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by izwanensem on Tue Jan 19, 2010 2:18 pm

    salam......tumpang tanya....saya ada install ntvirus Kapersky Internet Security 2010 pada sebuah laptop yang platformnya win 7, dia memerlukan lisen key utk activate. saya sudah cari dlm website kapersky tp xdpt2 jgk. blh x otai2 tolong ajarkan mcm mana nak dapatkan lisen key tu......tima kasih byk2 ye.....

    ahaksz28
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 507
    Location : Rumah Parent
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 13/02/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by ahaksz28 on Tue Jan 19, 2010 2:25 pm

    license key tu kalau nak dapat kena beli.. Smile kalau tak mahu beli boleh cuba trial dahulu.. tapi betahan sebulan saja.. Smile


    --------------------------------------------


    yusazie
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 33
    Location : kelantan
    Job/hobbies : playing futbol.. surfing internet... reading booksss
    Registration date : 12/12/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by yusazie on Wed Jan 20, 2010 5:03 pm

    ha ah... gi lowyat... cakap nak bli kaspersky.... he2 seeloknye bli yang 3 user.. cari lagi 2 orang... blh pakai staun... kalo nak yang free.. try avg he2

    wanjihan
    Ahli Rajin
    Ahli Rajin

    Gender : Male Number of posts : 1106
    Age : 36
    Location : Kaybee, Kelate
    Job/hobbies : Tenet jer....
    Registration date : 21/02/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by wanjihan on Wed Jan 20, 2010 5:09 pm

    hehehe kene beli.. rm 2+ jer satu key

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by bazsh on Wed Jan 20, 2010 10:00 pm

    wanjihan wrote:hehehe kene beli.. rm 2+ jer satu key
    Wah...murahnya
    Kat mana tu boh?

    hayun
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 38
    Age : 30
    Location : kat utara nak pi barat
    Registration date : 15/02/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by hayun on Mon Feb 08, 2010 6:22 pm

    ader yg jual tak sy nak beli lar.
    kat oner mana leh dapat

    Datuk_Seri
    Supervisor
    Supervisor

    Gender : Male Number of posts : 307
    Age : 36
    Location : Kuching-Kulim-Melaka-Norway!!!
    Job/hobbies : Gaming
    Registration date : 12/02/2009

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by Datuk_Seri on Mon Feb 08, 2010 8:00 pm

    beli yang license untuk 3 user lagi berbaloi. lepas tu kongsi lah dengan member2 yang lain. lagi murah dan original lagi. Kalu tak, pakai jer yang antivirus free macam yang aku pakai ni, AVIRA..

    pindah ke utiliti dan sekuriti.


    --------------------------------------------
    Letak kat siggy,forum,blog,fw,twitter,fb korang.
    Code:
    [img]http://i82.photobucket.com/albums/j249/digolbot/siggyputera.png[/img]

    Sponsored content

    Re: Macam mana nak dapatkan lisen key utk Kapersky Internet Security 2010?

    Post by Sponsored content Today at 2:14 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 2:14 am