Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Share

    sandwichs
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 16
    Age : 31
    Location : Gombuck
    Registration date : 06/03/2009

    Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Post by sandwichs on Fri Jan 15, 2010 7:16 pm

    salam sume..
    aku skunk ngah konfius...
    syarikat tpt aku keje skunk ngah nak plh antivirus ape untuk next tender...
    skunk kiteorang pakai trend micro..
    tapi aku nak tau trend micro ni ke yang paling bagus...??
    tapi trend micro aku V6... jadi kalau nak paki jugak trend aku nak upgrade ke ver paling latest...
    mana tau korang ada pengalaman pasal antivirus nie..

    tq sume..

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Post by bazsh on Fri Jan 15, 2010 7:41 pm

    Saya suggest beli Norton yang enterprise version
    Jimatkan bandwidth masa nak download definition coz hanya server PC jer yang perlu download definition
    Internet pun x slow nnt Smile

    sandwichs
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 16
    Age : 31
    Location : Gombuck
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Post by sandwichs on Fri Jan 15, 2010 7:46 pm

    mcm yang trend Micro skunk pon download dari server tak clap saya...
    mcm yang awak kata tue...symantec leh blok laman2 web yang kita tknak ke..??
    pasal trend micro ada IWSS untuk blok laman2 web mana yang kita taknak client bukak...for
    ape2 pon thanks...

    bazsh
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 401
    Age : 35
    Location : New Castle
    Job/hobbies : Surfing/Games
    Registration date : 20/02/2009

    Re: Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Post by bazsh on Sat Jan 16, 2010 2:44 am

    sandwichs wrote:mcm yang trend Micro skunk pon download dari server tak clap saya...
    mcm yang awak kata tue...symantec leh blok laman2 web yang kita tknak ke..??
    pasal trend micro ada IWSS untuk blok laman2 web mana yang kita taknak client bukak...for
    ape2 pon thanks...
    Biasanya skrg ni web filtering tu sume dah ada
    Aku dok baca2 review pasal Norton Enterprise ni pun bagus
    Tp sume tu atas pilihan sendiri

    Sponsored content

    Re: Antivirus yang sesuai untuk enteprise

    Post by Sponsored content Today at 4:15 pm


      Current date/time is Tue Dec 06, 2016 4:15 pm