Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    [WTS/NJ] Modem Broadband jenama Vodafone

    Share

    mki
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 1
    Registration date : 12/01/2010

    [WTS/NJ] Modem Broadband jenama Vodafone

    Post by mki on Tue Jan 12, 2010 6:47 pm

    Saya nak jual modem broadband ni, baru 3 bulan pakai, siap kotak lagi. Ni limited edition MTV
    nye, saya bagi kotak skali ngan resit pembelian dan warranty dr kedai. Dalam kotak ada kamera
    pakai buang dan mcm2 accesories lg. Saya beli dulu RM299. Saya nak jual RM150 (Nego)

    Sebab nak jual : Celcom broadband slow kat area saya.

    Pengakuan : Masih berkeadaan baik, boleh digunakan untuk celcom broadband, maxis tak pasti

    Call/SMS 0196558281 kalo berminat or PM/email saya

    P/S : Bila dah ade modem ni, just register je utk broadband for free, xpyh beli modem lagi. Tapi ikut pakej skrg tak pasti la samada wajib beli modem ke tak, tapi sy tnya kat celcom reseller tu kate tak payah


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:23 am