Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    arcGIS 9.3..... sape reti guna?

    Share
    avatar
    sharul
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 121
    Location : shah alam/puchong/terengganu
    Job/hobbies : lempang lembu..hehe
    Registration date : 03/03/2009

    arcGIS 9.3..... sape reti guna?

    Post by sharul on Tue Jan 12, 2010 10:49 am

    Salam.....ada tak sesape penah guna software ni? aku dah install tapi aku tak reti camana nak guna..camana nak dapatkan data data yang kita nak lepas tu macamana nak import data ke outocad ke ape?boleh ke? pasal aku tak penah guna pun...dah try gugel tapi tak paham pekebender....hehehe Shocked Laughing
    avatar
    ArchNide
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 758
    Location : Ganu - Kay Ell
    Job/hobbies : all type of game
    Registration date : 23/02/2009

    Re: arcGIS 9.3..... sape reti guna?

    Post by ArchNide on Sun Jan 17, 2010 9:42 am

    salam..

    aku gi kursus arjis ni makan minggu jgak
    agak komplikated nak ajar kalau tak demo.

    p/s: ramai orang pakai mapinfo sbb mesra pengguna

      Current date/time is Wed Oct 18, 2017 9:00 pm