Forum Sementara Putera.com

Bersama kita perkemaskan forum ini sementara forum asal dalam pemulihan.

Forum putera dah kembali. Masalah sudah berjaya diselesaikan. Sila lawati http://forum.putera.com/tanya


    menggamit memori

    Share

    datuk abu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 98
    Registration date : 20/03/2009

    menggamit memori

    Post by datuk abu on Sun Jan 10, 2010 1:26 am

    sedang aku menyusuri youtube jumpa video ni

    http://www.youtube.com/watch?v=8Bi6lfiRKxo

    Laughing Laughing Laughing

    teringat kecik2 dulu..kumpul duit belanja sekolah nak beli benda ni

    teri-chan
    Moderators
    Moderators

    Gender : Female Number of posts : 2223
    Location : sumwhere kat peta bumi mesia
    Registration date : 13/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by teri-chan on Sun Jan 10, 2010 10:56 am

    hahahha... iklan2 mcm ni la wat kita teruja kecik2 dulu


    --------------------------------------------


    teri-chan is back

    TOYSЯUS
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1571
    Age : 30
    Location : Kolam Kering - 3°5′00″N 101°32′00″E
    Job/hobbies : Pembunuh
    Registration date : 27/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by TOYSЯUS on Sun Jan 10, 2010 11:08 am

    Waahh bestnyaa, teringat betul la balik skolah rendah dulu pegi kedai nak beli benda alah tu. Waah. Mami mami nak pinjam doploh sen.

    Yang ni pulak, video yang hampir buat aku menangis bersabdu-sabdu teringat nostalgia kecik-kecik: http://www.youtube.com/watch?v=JnrgbPCIg1Q


    --------------------------------------------
    TETTT!!

    khairul anwar
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 882
    Age : 31
    Location : Puchong
    Registration date : 26/04/2009

    Re: menggamit memori

    Post by khairul anwar on Sun Jan 10, 2010 2:36 pm

    huhu, nasib la dari kecik aku tak mudah terpengaruh ngan iklan2 macam nie

    cume mudah terpengaruh ngan cite2 kartun jer..


    lagi satu, ubat gigi darlie tu kan dulu selalu bagi mainan free,..
    kazen aku mak dia siap beli benda tue semata-mata tuk bagi mainan kat kazen aku nie

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by AhmadSyazwan on Sun Jan 10, 2010 4:31 pm

    beli tora dan deng dang tp biskut dalam tu x makan pun.
    nak amik mainan ja.hehe

    raidizh AR
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1618
    Age : 57
    Registration date : 24/04/2009

    Re: menggamit memori

    Post by raidizh AR on Mon Jan 11, 2010 4:56 pm

    sape sini ade penah bawak barbie g skolah? pastu menjadi idaman kawan2 lain.. pastu die jadik student yang hot la kire kat skolah.. pastu ramai org nak kawan ngn die..

    **utk makluman: ak xde barbie mase zaman tu


    --------------------------------------------

    datuk abu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 98
    Registration date : 20/03/2009

    Re: menggamit memori

    Post by datuk abu on Mon Jan 11, 2010 6:58 pm

    AhmadSyazwan wrote:beli tora dan deng dang tp biskut dalam tu x makan pun.
    nak amik mainan ja.hehe
    hahaha same lah..biskut tu tak makan pun.nak mainan je.

    datuk abu
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Number of posts : 98
    Registration date : 20/03/2009

    Re: menggamit memori

    Post by datuk abu on Tue Jan 19, 2010 8:50 pm

    tergelak guling2 aku layan video ni

    terkenang zaman kecik2..sanggup ponteng skolah nak tgk

    AhmadSyazwan
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 414
    Age : 28
    Location : PERLIS
    Job/hobbies : Main Tuju Kasut
    Registration date : 26/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by AhmadSyazwan on Mon Jan 25, 2010 5:08 pm

    terkenang zaman sekolah rendah dulu..air 10sen je.nasi lemak 50sen.hehe

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    Re: menggamit memori

    Post by malaynux on Mon Jan 25, 2010 6:29 pm

    AhmadSyazwan wrote:terkenang zaman sekolah rendah dulu..air 10sen je.nasi lemak 50sen.hehe

    Zaman aku bro.. Sirap ngan Nasi Lemak 50 sen. Tapi aku selalu bawak bekal. Orang tua aku susah dulu. Tanam padi, getah sikit.. dulu padi dan getah murah siot, tak mcm sekarang.

    Tapi kehidupan sekarang dah senang sikit.

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by MalaYneuMaya on Mon Jan 25, 2010 10:02 pm

    assalamualaikum...

    datuk abu wrote:sedang aku menyusuri youtube jumpa video ni

    http://www.youtube.com/watch?v=8Bi6lfiRKxo

    Laughing Laughing Laughing

    teringat kecik2 dulu..kumpul duit belanja sekolah nak beli benda ni

    bagi yg taktau..tu suara mat sentul


    --------------------------------------------

    malaynux
    Ahli Baharu
    Ahli Baharu

    Gender : Male Number of posts : 138
    Age : 35
    Location : Negeri Cik Siti Wan Kembang
    Job/hobbies : Nyayi lagu - Tom tombak mak yong dedek
    Registration date : 25/03/2009

    Re: menggamit memori

    Post by malaynux on Wed Jan 27, 2010 1:00 pm

    MalaYneuMaya wrote:assalamualaikum...

    datuk abu wrote:sedang aku menyusuri youtube jumpa video ni

    http://www.youtube.com/watch?v=8Bi6lfiRKxo

    Laughing Laughing Laughing

    teringat kecik2 dulu..kumpul duit belanja sekolah nak beli benda ni

    bagi yg taktau..tu suara mat sentul

    Ada lagi ke dia skrg?.. Tapi kan, kiranya acap kali dah keluar permainan baru, suara dia masih sama.. emmm

    MalaYneuMaya
    Moderators
    Moderators

    Gender : Male Number of posts : 1044
    Age : 32
    Job/hobbies : kejar biawak, kunyah milo beku
    Registration date : 18/02/2009

    Re: menggamit memori

    Post by MalaYneuMaya on Wed Jan 27, 2010 3:36 pm

    assalamualaikum...

    aku pon tak pasti la..tapi kadang2 kalu ada majlis2 persatuan seni ke/gathering pelakon lama ke..ada jugak dia datang

    benda yg dia sebut sama je..tora dtg lagi dgn permainan cicak plastik kembang dlm air..tak penah pon dia sebut ada coklat dlm tu..kehkeh Laughing


    --------------------------------------------

    Sponsored content

    Re: menggamit memori

    Post by Sponsored content Today at 6:03 am


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 6:03 am